HN/Katarína Šelestiaková
StoryEditor

Napätie sa stupňuje: Ľudia prišli protestovať pred dom údajnej organizátorky šikany v Miloslavove

TASRsom09.01.2022., 15:34h
Polícia v priebehu nedeľňajšieho popoludnia dohliada na verejný poriadok pri zhromaždení v obci Miloslavov v okrese Senec. Informuje o tom na sociálnej sieti.
Lajkuj Brainee.sk na

„Zatiaľ sme nezaznamenali prípady narušenia verejného poriadku ani páchania inej protiprávnej činnosti,“ doplnil hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Michal Szeiff.

Stretli sa pred domom organizátorky šikany 

O zhromaždení informuje aj denník Plus 1 deň, uvádza, že skupina ľudí sa zorganizovala cez sociálne siete a stretla sa v obci pred domom údajnej organizátorky šikany 11-ročného dievčaťa. Hŕstka účastníkov demonštrácie sa podľa TV Markíza zoskupila pred policajnými zátarasami. Je ich tam asi stovka, dorazili už aj ťažkoodenci.

Maloletú mali podľa medializovaných informácií napadnúť, opiť a vyzliecť 2. januára v Miloslavove kamaráti. Incident si mali nakrútiť na telefón a zverejniť na sociálnych sieťach. Celé sa to malo odohrať v obci v areáli bývalého družstva. Na zverejnenom videu by mali byť 14-, 15- a 16-ročné deti.

Útočiť mali už aj v minulosti

Podľa medializovaných informácií by takýto prípad nemal byť jediný a táto skupina už mala zaútočiť na deti aj v minulosti.
Polícia v piatok (7. 1.) informovala, že prípad si na základe výberovej príslušnosti prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície KR PZ v Bratislave.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
05. máj 2024 21:38