StoryEditor

Čo chýba našej televíznej zábave

14.11.2006, 23:00

Dôvodov, prečo sledovať reláciu Mojsejovcov na TV Markíza, je viac - okrem zvedavosti a snahy nebyť v spoločnosti out, je to údiv, kam až môže zájsť jedna spoločnosť (dvojica) v snahe zaujať. Či kde má hranice ich otvorenosť v (dnešnom nielen) mediálnom svete taká zriedkavá.
Dôvodov, prečo nesledovať Mojsejovcov, nie je menej - ak vám sú isté spôsoby vyslovene nevhod, prípadne ak netúžite vedieť, kde má hranice vkusu dvojica z Pereša.
Dôvodov, prečo sledovať reláciu Dangla a spol. (SOS) v STV, je tiež viacero - a parodovanie košického manželského dua nemusí byť tým najdôležitejším - ale ak už nemáme Monty Python Flying Circus, ruský Gorodok (vysielala ČT), z L+ S je len polovica, Radič a Filip nie sú medzi nami. Na Cimmermana, Českú sodu či anglickú paródiu 2. svetovej vojny Haló-Haló (tiež ČT) nemáme národnú odvahu ani talent, ani dopyt trhu (?). Takže dvojica babeniek z Ebénci je vzácnym osviežením.
Možnosti televíznej zábavy sú rôzne - od potešenia z podrazov, cez radosť z pingpongovania medzi SOS a Norou a Braňom, sledovanie, ako tancuje Bezdeda a korčuľuje Labuda, až po prepnutie na ČT 1 v piatok večer, keď česko-slovenským médiám kraľuje Kraus. Jan, nie Andy. Ale veď kto by pozeral Braňa každý týždeň, ako hovorí, prečo sú pitie a drogy škodlivé. Hoci toto bol jeho hviezdny večer s ľudským rozmerom. Doslova išiel až na dreň svojho ja.
Viac v rozhovoroch s Danielom Danglom a Ivanou Semjanovou

01 - Modified: 2003-04-13 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Istrobanka znížila sadzby na hypoúvery 02 - Modified: 2003-04-13 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Iracká kríza zhoršila českú bilanciu
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/komentare-a-analyzy, menuAlias = komentare-a-analyzy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
30. apríl 2024 14:56