StoryEditorSkúšali sme bratislavské bistro, ktoré má udávať trendy
Pavel Pospíšil sa vybral vyskúšať bistro U Kubistu. Test nájdete v magazíne prečo nie?!.
„Nie sme ekokazatelia ani biombudsmani. Ale keď vám jedného dňa donesieme na stôl paradajku z vlastnej kubistickej záhrady, povieme si, sny sa plnia. Najmä paprikové. Dovtedy sa budeme zo všetkých síl snažiť zohnať na trhu to najlepšie. Gramáž jedál 108 gramov je symbolická. Na tanieri máte vždy viac. Ak vám bolo málo, stačí povedať. Chceme, aby boli všetky bytosti šťastné, najedené a aby pri platení nemuseli škrípať zubami.“ Tento manifest nájdete v reštaurácii, ktorú sme sa rozhodli pre zmenu otestovať.
Okolo štýlového bistra je totiž celkom rušno. Aj v odbornej tl...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2006-06-29 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Fico bude vysvetľovať
01 - Modified: 2024-05-17 11:30:00 - Feat.: - Title: Nachytajú aj zdanlivého experta? Tieto dopravné značky musí poznať každý vodič
02 - Modified: 2024-05-17 09:00:00 - Feat.: - Title: Africká pochúťka, ktorú by ochutnal len málokto. Burger z komárov je hitom internetu
03 - Modified: 2024-05-13 10:22:47 - Feat.: - Title: Pätica tipov, ako sa jednoducho dopracovať k vysnívanej postave
04 - Modified: 2024-05-14 22:00:00 - Feat.: - Title: Hodinky, ktoré by si schopnosťami a dizajnom zaslúžili vyššiu cenu. Absentuje však dôležitá funkcia
05 - Modified: 2024-05-11 22:00:00 - Feat.: - Title: Luxusný kórejský obor, ktorý poteší aj rodinu. Výkon a priestor vám chýbať nebude