StoryEditor

Sú mladé, šikovné a mali nápad. Tieto Slovenky prerazili v gastro biznise

06.11.2016, 23:00
Autor:
HNstyleHNstyle
Ich nápady a produkty sú svieže, sú čerstvé, sú "in". Ponúkli niečo nové alebo, naopak, poctivé a tradičné.

Aké sú najúspešnejšie gastro projekty Sloveniek - bistrá, cukrárne, blogy, ktorých značka sa dostala do povedomia a produkty ujali medzi ľuďmi, zostavil portál Startitup. Čo sľubujú a prinášajú zákazníkom?

01 - Modified: 2024-05-03 13:10:14 - Feat.: - Title: Potraviny sú drahšie na celom svete, najviac bolo zasiahnuté mäso 02 - Modified: 2024-05-03 12:23:08 - Feat.: - Title: Pre hotelierov a gastroprevádzky na Slovensku chceme byť hybným motorom, hovorí pre HN odborník 03 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa 04 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť 05 - Modified: 2024-05-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Vajcia, zeleninu a už vôbec nie hydinové mäso: Ak vám zaleží na zdraví, tieto potraviny neohrievajte
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
08. máj 2024 16:28