StoryEditor

Gastro vychytávka roku 2015. Čokoláda získala revolučnú podobu

20.12.2015, 17:25
Autor:
HNstyle.skHNstyle.sk

Čokoláda v akejkoľvek podobe patrí medzi najobľúbenejšie potraviny na svete. Tentokrát však dokázala japonská spoločnosť Bourbon opäť prekvapiť. Dali jej totiž formu, ktorej výnimočnosť spočíva najmä v jej praktickosti, píše internetový portál designyoutrust.com.

Či už v tuhej podobe alebo po roztopení môže byť súčasťou sladkých pokrmov a jednoznačne vám ušetrí v kuchyni veľa času. Tvorcovia hneď uverejnili aj viacero tipov, ako ich produkt využiť. 

 

 


 

01 - Modified: 2007-12-11 08:20:00 - Feat.: 0 - Title: Inflácia v Číne dosiahla 11-ročné maximum
01 - Modified: 2024-05-31 22:00:00 - Feat.: - Title: Slané nástrahy pre naše telo: Ako nájsť rovnováhu a prečo nie dobré soliť tou himalájskou? 02 - Modified: 2024-05-29 13:04:14 - Feat.: - Title: Vedci objavili nový spôsob výroby čokolády. Má byť zdravšia a šetrnejšia k prostrediu 03 - Modified: 2024-05-26 11:00:00 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Falafel je modlou vegetariánov, údajne ho jeme už tisíc rokov. Aká je jeho skutočná história? 04 - Modified: 2024-05-25 10:05:00 - Feat.: - Title: Čo sa jedlo v stredoveku: V chalupách kaše, na hradoch pávy i bobry. Kurča bolo zriedkavosťou, lososa nechceli 05 - Modified: 2024-05-24 10:00:00 - Feat.: - Title: Známy kulinársky portál zostavil zoznam najhorších slovenských jedál. Nechýba v ňom ryžový nákyp či fliačky s kapustou
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
02. jún 2024 14:59