25.11.2004, 23:00
Autor:
HNHN

HOKEJ. Bývalý slovenský reprezentant a odchovanec trenčianskeho hokeja Ján Pardavý sa s Duklou Trenčín dohodol na zmluve do konca aktuálneho ročníka. Skúsený krídelník skončil predčasne svoj angažmán v českom extraligovom Znojme a z viacerých ponúk, najmä z Fínska a Česka, uprednostnil práve návrat do materského klubu. (SITA) u K už známym osobnostiam svetového hokeja, ktoré 4. decembra zavítajú do Bratislavy na oslavy federálneho titulu hokejistov Slovana spred 25 rokov, definitívne príde aj niekdajšia veľká osobnosť švédskych Tre Kronor i NHL, obranca Börje Salming. (SITA)
LYŽOVANIE. Päť týždňov po tradičnom ľadovcovom predkrme v rakúskom Söldene sa počas nadchádzajúceho víkendu na severoamerickom kontinente naplno rozbehne Svetový pohár v alpských lyžiarskych disciplínach. Tri súťažné dni v Aspene absolvuje aj jediná Slovenka účinkujúca vo Svetovom pohári Veronika Zuzulová. (SITA)
TENIS. Vo finále Pohára federácie sa podľa očakávania stretnú tenistky Francúzska s domácim Ruskom. Tenistky Francúzska si poradili so Španielskom (5:0) a domáce hráčky zdolali Rakúsko 5:0. (hn)

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
05. máj 2024 18:20