StoryEditor

Na Liptove vyhlásia najlepšiu jedenástku

02.06.2006, 00:00

Ružomberskí futbaloví fanúšikovia sa určite nemôžu sťažovať na obrátenú tvár šťasteny. Práve naopak, ich miláčikom sa podarilo získať historický double, Ružomberský futbal oslavuje 100-ročnicu a čerešničkou na torte bude bez pochýb vyhlásenie najlepšieho futbalistu, ktoré diváci uvidia o 15.30 v športovej hale Koniareň. Zabávať ich bude napríklad španielska skupina Las Ketchup, speváčka Zdenka Predná a ostatné zaujímavé skupiny. Moderátorská taktovka bude v rukách z ostatných dvoch ročníkov vyhlasovania ankety osvedčenej dvojice Martina Nikodýma a Štefana Skrúcaného.
Viacero hráčov zaujalo svojimi výsledkami a možno niektorí z nich sa ocitnú práve medzi najlepšími. Podľa trénera nášho reprezentačného tímu Dušana Galisa musia naši hráči ešte viac na sebe pracovať, pretože aktuálna úroveň našej ligy nezodpovedá podmienkam kvalitných zahraničných líg. "Najviac ma zaujal Jendrišek, Sapara hral dobre, brankár Hajdúch, spokojný som aj s Kopúnkom, ale v zahraničí treba viac na sebe pracovať. Mimo našich hraníc panuje najväčší egoizmus. Šancu dostanú určite aj ďalší hráči z 21-tky a môžu sa presadiť ďalej.
Dušana Galisa najviac zaujal brankár Ružomberka, ktorý v reprezentačnom debute vychytal Francúzov, ktorí nám podľahli 1:2 a tešiť sa najnovšie môže aj na Ligu majstrov, keďže Ružomberok získal aj titul. Najviac ma zaujal ružomberský brankár Hajdúch, ktorý ma presvedčil viacerými kvalitnými výkonmi.
Strelecky sa najviac darilo Ružomberčanovi Rákovi a Jendriškovi, ktorí zhodne skončili na prvom mieste a medzi strelcami im patrí prvá priečka. Samozrejme, viac spokojný je útočník Jendrišek, ktorý sa zlepšuje od zápasu k zápasu.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
01. máj 2024 14:59