StoryEditor

Bugára najviac znervóznili falošné informácie, dúfa v dvojciferný výsledok

05.03.2016, 07:15
Autor:
redred
Predseda strany Most-Híd Béla Bugár tradične so svojou rodinou, s manželkou Gabrielou, svokrou a dcérou, navštívil v ranných hodinách volebnú miestnosť na Pomleskej ceste v Šamoríne.

Dochvíľnosť bola bez piatich minút takmer stopercentná, keď sa Béla Bugár, predseda Mostu-Híd, objavil pred volebným okrskom v Šamoríne, kam prišiel voliť s najbližšou rodinou. A našiel si čas na odpovede pre HN.

Ste dnes nervóznejší ako po iné dni?

Nie. Teraz už nie. Bol som nervózny, keď pred niekoľkými dňami vytiahli na našu stranu falošné informácie. Pretože, ak je človek presvedčený, že urobil všetko, čo mohol, tak nie je nervózny.

Myslíte si, že budú tieto voľby prelomové?

Áno, ide o charakter štátu. Ukáže sa, či bude zmena, či sa dá bojovať proti korupcii, či budeme mať právny štát, či budú regionálne rozdiely také ako doteraz.

Je možná aj zmena, ak by ste šli do koalície so Smerom?

Stále hovorím, že je šanca vytvoriť pravicovú vládu. Keď si zoberiete náš protikorupčný program, ten viete realizovať len v pravicovej vláde – bez toho, aby ste nemuseli robiť kompromisy, a v prípade Smeru to takto nemôžete urobiť.

Myslíte si, že budete mať dvojciferný výsledok?

Ja som vždy hovoril, že chceme dvojciferný výsledok, dúfame, že budeme veľmi blízko k takému výsledku. Inak by sme nerobili taký dobrý program. Uvidíme, kampaň bola najmä na konci dosť ostrá, na akú Slovensko nie je zvyknuté.

Máte pripravených ľudí do vlády?

Samozrejme, inak by sme sa nesnažili dostať do parlamentu ani do vlády.

Urobili by ste niečo - z dnešného pohľadu - pred voľbami lepšie?

Nie.

Dali ste si aj nejaký sľub, čo urobíte, ak dosiahnete, resp. nedosiahnete, určitý výsledok?

Áno, jeden, ale o tom až potom, keď bude dobrý výsledok.

Čo budete ešte dnes robiť?

Trocha fúka, ale budem strihať vinič, poobede si zacvičím a večer budem sledovať voľby.

Myslíte, že vás dnes prídu Šamorínčania podporiť?

Predpokladám, že áno.

01 - Modified: 2023-08-30 09:29:31 - Feat.: - Title: Vodárensky zdroj Šamorín je "v suchu" a zatiaľ bude ochránený, okresný úrad vydal predbežné opatrenie 02 - Modified: 2023-08-28 07:57:15 - Feat.: - Title: Cesta do pekla 03 - Modified: 2023-06-01 22:33:04 - Feat.: - Title: Šamorín je aktuálne najstráženejším mestom na Slovensku. Kukláči s nepriestrelnými vestami kontrolujú cesty 04 - Modified: 2020-07-19 17:08:12 - Feat.: - Title: R7 a časť D4 dnes bola odovzdaná vodičom 05 - Modified: 2018-10-10 12:25:19 - Feat.: - Title: Pellegrini prisľúbil výrazne viac peňazí elitným policajtom z Kuciakovho prípadu
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
30. apríl 2024 02:27