Prechádzky Malým Rímom a najmä jeho historickým centrom vám odporučime kedykoľvek počas roka. Vianočná atmosféra na Trojičnom námestí je ale niečo, kvôli čomu by sme do Trnavy počas Vianoc chodili zas a znova. Neveríte? Vyskúšajte. Veď okrem vianočných trhov sa dá v Trnave napríklad relaxovať v aquaparku alebo spoznávať historické centrum a jeho zákutia. Keď už budete v Trnave, bol by hriech nevyskúšať hriatu trnavskú medovinu.mediaflash
StoryEditor

Vybrali najkrajšie mesto a obec na Slovensku. Primátorku roka majú vo Zvolene

10.11.2019, 14:12
Autor:
TASRTASR
Oficiálne odovzdávanie cien sa uskutoční v januári 2020 počas Výstavy ITF Slovakiatour v bratislavskej Inchebe.

Celoslovenský informačný portál Slovakregion zverejnil výsledky tohtoročného hlasovania o naj mesto, obec a primátora Slovenska. Z nich vyplýva, že najkrajším mestom 2019 sa stala Trnava.

Medzi obcami zabodovali Smižany v okrese Spišská Nová Ves. Primátorom roka je Lenka Balkovičová zo Zvolena a starostom Radomír Brtáň z obce Košeca v okrese Ilava.

Internetové hlasovanie sa uskutočňovalo od 1. apríla do konca októbra, víťaz v kategórii miest získal 22 381 a v kategórii obcí 16 882 hlasov.

Na druhom mieste medzi mestami skončila Spišská Nová Ves nasledovaná Púchovom, za Smižanmi za zaradili v rebríčku Nižná Olšava v okrese Stropkov a Ortuťová v okrese Bardejov.

Oficiálne odovzdávanie cien sa uskutoční v januári 2020 počas Výstavy ITF Slovakiatour v bratislavskej Inchebe.

01 - Modified: 2021-09-23 08:16:30 - Feat.: - Title: Praha predbehla aj americké metropoly. Je najkrajším mestom na svete
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
15. máj 2024 14:27