StoryEditor

Bugár reaguje na Glváča: Ja som sa s Kočnerom nestretával, ja som si s ním nepísal

07.11.2019, 16:28
Autor:
mahomahoTASRTASR
Pozrite si reakcie politikov na odstúpenie Martin Glváča z funkice podpredsedu parlamentu.

Martin Glváč vo štvrtok oznámil, že končí vo funkcii podpredsedu parlamentu. Tvrdí, že tak urobil preto, lebo mu záleží na tom, aby strana Smer v budúcoročných voľbách zvíťazila.

Glváč zároveň vyzval na odchodu aj ďalších politikov a poslancov, ktorí mali v minulosti kontakt s Marianom Kočnerom. V tejto súvislosti vyzval na odstúpenie aj Bélu Bugára.

Smer: Predseda strany Smer Robert Fico v minulosti viackrát avizoval, že bude stáť za akýmkoľvek rozhodnutím Martina Glváča. Zároveň je potrebné pripomenúť niektorým opozičným politikom, že teraz je rad na nich. 

Richard Sulík (SaS): Neskoro, ale predsa. Tlak demokratickej opozície zabral a Martin Glváč, ktorý bol hanbou Slovenska, odstupuje z funkcie podpredsedu NR SR. Tento človek, nielenže poškodzoval koalíciu, čo pochopil už aj Béla Bugár, ale poškodzoval aj imidž našej krajiny.

OĽaNO: Odsekli sme ďalšie chápadlo mafiánskej chobotnici. Pred dvoma týždňami Igor zverejnil komunikáciu Martina Glváča s Mariánom Kočnerom, ktorá jasne ukázala, že podpredseda NRSR bol súčasťou organizovaného zločinu. Dnes konečne po našom tlaku tento mafiánsky sluha odstúpil zo svojej funkcie.

Andrej Kiska (Za ľudí): Kauzy Smeru a ich ľudí sú neudržateľné. Postupne končia jeden za druhým: Kaliňák, Gašpar, Jankovská, Glváč. Všetci sú namočení v kšeftoch gaunerov a mafie, ktorá sa cez nich snažila ovplyvňovať naše Slovensko.

Béla Bugár (Most-Híd): Rozhodnutie Martina Glváča vzdať sa funkcie podpredsedu Národnej rady považujem za správne. Zároveň odmietam výzvu, aby som jeho krok nasledoval. Tieto útoky považujem za zbytočné. Ja som sa s Kočnerom nestretával, ja som si s ním nepísal.

PS/Spolu: Odstúpenie M. Glváča malo byť samozrejmosťou už dávno, a obzvlášť, keď verejnosť zistila, že mal kontakty s Kočnerom a ďalšími mafiánmi. Glváčovo odstúpenie bolo vzhľadom na verejný tlak nevyhnutné, ale aj tak sa ho Smer snažil chrániť do posledných síl.  

Boris Kollár (Sme rodina): Ja nemám čo skrývať. Ja som nebol v politike, keď som bil bandu s Marianom K. Ja som si s ním 2000 SMS nepísal.

01 - Modified: 2019-11-09 12:33:08 - Feat.: - Title: Blanár o Matovičovi: Má praktiky 'nahrávača'. Som presvedčený, že má nahrávku aj s Marianom Kočnerom 02 - Modified: 2019-12-12 10:54:03 - Feat.: - Title: Rezignáciou sa to nekončí. Glváča nechcú ani na volebnej kandidátke Smeru 03 - Modified: 2019-11-08 13:27:13 - Feat.: - Title: Spoločnosť spájaná s Glváčom mala obrať bratislavskú samosprávu o 2,5 milióna eur 04 - Modified: 2019-11-08 10:19:39 - Feat.: - Title: Danko reagoval na Glváča: Slovensko ovládajú emócie. To sa raz musí skončiť, lebo nás to zničí všetkých 05 - Modified: 2019-11-07 11:24:04 - Feat.: - Title: Pellegrini pre HN: Na Glváča sa ma opýtajte zajtra. Mám od neho prísľub, že sa vyjadrí
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
28. apríl 2024 12:39