StoryEditor

Manažéri v pohybe

01.06.2006, 00:00
Autor:
dodoTASRTASR

Riaditeľom odboru Private banking Tatra banky sa stal Roman Hajduk. Po absolvovaní štúdia na Ekonomickej univerzite, Podnikovo-hospodárskej fakulte v Košiciach pracoval v QBE Poisťovni. Svoju profesionálnu dráhu v Tatra banke začal v roku 2002 ako privátny bankár. Neskôr pôsobil ako teamleader regionálneho tímu privátnych bankárov so zastúpením v Košiciach, Banskej Bystrici a Žiline. Do mája 2006 pracoval na pozícii vedúceho oddelenia privátnych klientov.

V súvislosti s vymenovaním Róberta Sándora za generálneho riaditeľa stredoeurópskej pobočky LogicaCMG oznámila spoločnosť ďalšie personálne zmeny.
Erich Hulman, predtým výkonný riaditeľ slovenskej pobočky LogicaCMG, sa stal generálnym riaditeľom LogicaCMG Slovakia, s. r. o.
Peter Morvic, ktorý pôsobil vo funkcii operačného riaditeľa divízie telekomunikácií, prevzal po Róbertovi Sándorovi zodpovednosť za divíziu telekomunikácií pre strednú a východnú Európu.
Logica CMG je popredný svetový dodávateľ IT riešení, konzultačná firma, systémový integrátor a prevádzkovateľ komplexných outsourcingových služieb. Na Slovensku má viac ako 100 zamestnancov.

Pioneer Investments oznámilo vymenovanie Robina Lougha do novovytvorenej funkcie riaditeľa divízie strategického a obchodného rozvoja.
Robin Lough prichádza zo spoločnosti Dresdner Kleinwort Wasserstein (DrKW) v Londýne, kde pôsobil ako výkonný riaditeľ divízie akciových kapitálových trhov so zameraním na Iberský polostrov, Taliansko a finančné inštitúcie. Má 49 rokov a je držiteľom osvedčenia autorizovaného finančného analytika (CFA -- Certified Financial Analyst). Pred príchodom do spoločnosti DrKW bol výkonným riaditeľom spoločnosti Fox Pitt, Kelton Ltd v Londýne a pôsobil v mnohých iných riadiacich funkciách v spoločnosti DrKW. Robin Lough bude podriadeným generálneho riaditeľa Daria Frigeria, jeho zástupcu Giordana Lombardiho a bude sídliť v Miláne.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
30. apríl 2024 08:46