instagram/ simonacomedy, rytmusking
StoryEditor

Známy raper sa zastal Dominiky Cibulkovej. Nechutným spôsobom však zaútočil na komičku Simonu Salátovú

22.03.2021, 12:15
Celebrity
Diskusia, ktorá sa odohrala pred pár dňami vo verejnoprávnej televízii, rozbúrila vášne.

Po tom, ako prijala Dominika Cibulková pozvanie do relácie, sa rozdelil instagramový svet na dva tábory. V relácii verejnoprávnej televízie totiž prebehla mimoriadne vášnivá diskusia, ktorej hlavnými aktérkami bola bývalá reprezentantka Slovenska a Simona Salátová, standup komička. Práve podľa názoru komičky bolo mimoriadne nezodpovedné a rozhodne nie ukážkové, že sa počas tohto obdobia a po škandále s očkovaním, rozhodla vycestovať do luxusného rezortu. Na to sa športovkyňa obhájila. 

,,Mňa oslovil rezort cez amerického agenta, s čím som, samozrejme, súhlasila za podmienok, že to bude dovoľovať naša pandemická situácia. Nie som jediná, ktorá cestuje,“ uviedla Dominika a na otázku moderátorky Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej dodala, že na hejt zo strany ľudí si už počas kariéry zvykla. Napriek tomu si stojí za svojim, že neurobila nič, čo by nebolo v súlade so zákonom. 

K tomu sa však vyjadrila Simona, ktorá športovkyni pripomenula, že kvôli prednostnému očkovaniu vydala vyhlásenie, že bude šíriť osvetu na sociálnych sieťach. ,,Jediné, čo však zatiaľ ako konzument na tvojom profile vidím, sú fotky z Maldív. Príde mi absurdné, že sa o tom rozprávame na pozadí toho, že ľudia, ktorí celý život makali, zomierajú osamelí na Slovensku. Nechápem, ako je možné postovať fotky z Maldív. Ako sa pri tom cítiš? Mne to príde, že keď tu bude hladomor, budeš nám fotiť večere,“ vyjadrila sa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Len Simona (@simonacomedy)

K Simoninmu názoru sa priklonila aj prizvaná epidemiologička Alexandra Bražinová. „Juhoafrický variant je ďalší faktor, ktorý za posledné obdobie zmenil pohľad na cestovanie,“ upozornila známu tenistku a zároveň divákov.Pravdupovediac, stopercentnú bezpečnosť nevieme zabezpečiť, aj keby všetci dodržiavali všetko. Pripomeniem, že aj pri cestovaní, pri presunoch nie sme v jednej malej bubline. Prechádzame cez letiská a nástupištia, stačí, keď si dá človek rúško na chvíľu dole. Aj keď je zaočkovaný, stále je drobné malé riziko, že vírus môže preniesť. Druhý aspekt je zodpovednosť voči sebe a blízkym, tretí aspekt je solidarita, keď sme v krízovej situácii. Tu sú zdravotníci, ktorí si nemôžu vziať dovolenku, lebo je núdzový stav a musia sa starať o ľudí, ktorí sú v ťažkom stave,“ dodala.

Článok s Rytmusovým vyjadrením nájdete na ďalšej strane 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 10:15