StoryEditor

Napísali o... Adele Banášovej

26.01.2006, 23:00

Jej moderovanie dalo SuperStar ďalší rozmer. Pohotová, nenútená, vtipná, briskná. V šestnástich rokoch prišla do Markízy, jej hlas je pre poslucháčov Fun rádia klasikou. Jedna z mála mediálne známych žien, ktorá sa neskláňa pred súčasným mýtom krásy. Politika pre ňu nie je zdrojom humoru a zväzkom ŠtB nedôveruje. Chce ísť cestou pozitívnosti a verí, že sa jej to darí. Adela Banášová. (Róbert Kotian, Jana Kadlecová, Domino Fórum)
Svojím ľudským sarkazmom zbystrila pozornosť zväčša mladých ľudí rovnakej krvnej skupiny hneď od svojich začiatkov v rozhlasovom éteri. Intelektuáli zaostrili, keď ju zbadali debatovať v 7 s. r. o. Zvyšku populácie došlo, kto Adela Banášová je, keď prirodzene, búrajúc dovtedajšie bariéry zaužívaných oficialít, predstavovala finalistov SuperStar. Podarilo sa jej čo málokomu. Svojskosťou, ktorá nepresahuje hranice dobrého vkusu, si získala masy. (Lucia Šaráková, Korzár)
Medzi hviezdy markizáckeho SEDEM s r. o. patrí Adela Banášová, ktorá si dokáže robiť prdel nielen z politikov, ale i vlastných pŕs, čo jej mužskí kolegovia veru nie. Prekvapením je oznámenie dramaturga programu Stana Dančiaka ml., že Adelu nahradí v relácii jej otec Jozef Banáš. Opýtali sme sa ale Jozefa Banáša, či mu nie je blbé pripraviť o miesto vlastnú dcéru. "Vôbec nie. My, politici, zvlášť z SDKÚ, kde som najnovšie, sme takí zásadoví, že keď o ide o nejaké peniaze či popularitu, nepoznáme ani vlastnú rodinu," hovorí Banáš. "No sami vidíte. Nie je skvelý?" pýta sa Dančiak ml. a smeje sa, až mu slzy tečú. Veru je. No kam sa na Banáša hrabe dcéra?! (www.pindy.sk)
Inteligentná, prirodzená a po uši zamilovaná. Jej láskou je nielen Tomáš Bezdeda, ale aj SuperStar a Fun Rádio. Adela Banášová. (Eurotelevízia)
Pravda je, že rozhlasoví moderátori sa výrazne presadzujú aj v televíziách. Ich grandiózny nástup sa začal v Slovenskej televízii moderátorskou trojicou Adela Banášová, Martin Pyco Rausch a Branislav "Bruno" Ciberej. Všetci traja pracujú vo Fun rádiu. (Sme)

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/civilizacia, menuAlias = civilizacia, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
05. máj 2024 01:58