StoryEditor

Napísali o Mariánovi Gavendovi

23.02.2006, 23:00

Trápia ich VyVolení. Ale že arcibiskup Sokol roky donášal na svojich kolegov a priateľov, to Konferenciu biskupov Slovenska netrápi... Predstavitelia KBS na čele s pánom Mariánom Gavendom sú podľa mňa regulárni teroristi. Svoje presvedčenie šíria nielen medzi svojimi, ale ho vnucujú aj tým, ktorí oň vôbec nemajú záujem. Boli by najradšej, keby sa celá republika, a hádam i celý svet, správal tak, ako sa to páči im. (www.holetz.blog.sme.sk)
Pokiaľ ide o odluku, proti nie je ani Brocka alebo Gavenda. Len si treba uvedomiť, že Rusko s Ficom to hlásajú z čisto populistických dôvodov. Vedel by som si to predstaviť až v súvislosti s nástupom právneho polycentrizmu. (www.prave-spektrum.sk)
Hovorca KBS Marián Gavenda tvrdí, že o ich viere sa v dokumente Životy Ježiša podávali dezinformácie. Na inom mieste dopĺňa, že film sa snaží zobraziť život Ježiša len na základe racionálnych dôkazov, ktoré nie sú z hľadiska viery prijateľné. Buď mi čosi uniklo, alebo sa pán Gavenda do svojich konštrukcií príliš zamotal. Z jeho vyjadrení totiž vyplýva, že racionálne dôkazy, ktoré nie sú iracionálne prijateľné, sú dezinformáciami -- čo je objav hodný zaradenia medzi Murphyho. zákony. (www.slovakia.humanists.net)
Brázdil po kontinentoch Východu i Západu ako kňaz, evanjelizátor, citlivý pozorovateľ. Zaznamenával si množstvo dojmov do bloku i na film svojej zrkadlovky, čím sa vyhol nešváru mnohých, ktorí videli, ale nevnímali, písali, ale nevystihli, fotografovali, ale nezdokumentovali... (Katolícke noviny)

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/civilizacia, menuAlias = civilizacia, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
01. máj 2024 05:28