StoryEditor

Je to popletené

20.07.2005, 00:00
Pokladám to za osobnú fóbiu alebo nezdravú fixnú ideu, no v poslednom čase sa mi zdá byť všetko akési popletené. Nedávno som sa dočítal v bulvárnej tlači, že istý extravagantný spevák zo SuperStar sa objavil na vystúpení v Adamovom rúchu, za čo mu údajne hrozí niekoľkomiliónová pokuta. Súčasne však v toľko propagovanej reality šou VyVolení má byť súčasťou účinkovania dobrovoľníkov aj odhaľovanie telesných predností a otvorená výmena istých telesných tekutín.

Pokladám to za osobnú fóbiu alebo nezdravú fixnú ideu, no v poslednom čase sa mi zdá všetko akési popletené. Možno to spôsobuje bláznivé leto, o ktorom by klasik plným právom povedal, že tento spôsob leta "...jeví se mi býti poněkud nevhodným". Posúďte sami: nič lepšie nám počasie neponúka ako prudké zmeny, pri ktorých je jeden deň leto, o deň neskôr jeseň a možno očakávať, že pozajtra azda napadne aj sneh. A keď sa ešte aj doba vymkne z kĺbov, ako to už konštatoval slávny dánsky kráľovič Hamlet, nečudujte sa, že obyčajný smrteľník má z toho v hlave riadny galimatiáš.
Nedávno som sa v bulvárnej tlači dočítal, že istý extravagantný spevák zo SuperStar sa objavil na vystúpení v Adamovom rúchu, za čo mu údajne hrozí niekoľkomiliónová pokuta. Súčasne však v toľko propagovanej reality šou VyVolení má byť súčasťou účinkovania dobrovoľníkov aj odhaľovanie telesných predností a otvorená výmena istých telesných tekutín (vraj čím otvorenejšia, tým lepšie pre peoplemetre), za čo, čuduj sa svete, nehrozí pokuta, ale naopak -- najodvážnejší dostanú dokonca až jedenásťmiliónovú odmenu. Nuž, nezdá sa to aj vám trochu popletené?
Možno by bolo rozumnejšie, keby tvorcovia VyVolených priamo zaplatili pokutu za nemenovanú hviezdu SuperStar, pretože robí ich programu neoceniteľnú reklamu a celé by sa to potichu zamietlo pod koberec. A možno by sa nám napokon podarilo ako-tak uchrániť si imidž krajiny, v ktorej údajne panuje kresťanská morálka.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/komentare-a-analyzy, menuAlias = komentare-a-analyzy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
05. máj 2024 18:02