StoryEditor

Pripravili sme pre vás ďalšie novinky

23.05.2007, 00:00

Vážené čitateľky, vážení čitatelia. V posledných dňoch a týždňoch sme na stránkach vašich novín zaviedli viacero noviniek a ďalšie pripravujeme. To je príležitosť priniesť vám znova ucelený prehľad našej ponuky.
Rozšírené menu
Asi najviditeľnejšie sú novinky v pondelok, keď, po víkende, čoraz s väčšou obľubou siahate po nových informáciách. Každý pondelok vám preto ponúkame novú rubriku Rozhovor týždňa, kde spovedáme hlavných protagonistov najdôležitejších udalostí predchádzajúcich dní. V pondelňajších novinách takisto nájdete nový formát -- exkluzívne prieskumy, ktoré pre Hospodárske noviny zabezpečuje agentúra Focus. Prieskum o vnímaní práce politikov sme na ukážku zaradili aj do dnešného vydania.
Euro Eleny Kohútikovej
Vzhľadom na čoraz aktuálnejšie prípravy na zavedenie eura sme do stredajších novín zaradili Euro Eleny Kohútikovej. Bývalá viceguvernérka a súčasná členka Predstavenstva VÚB banky v rubrike odpovedá na všetko, čo vás ohľadne príprav na euro zaujíma. Aj vaša firma sa tak môže pri príprave na spoločnú európsku menu vyhnúť mnohým problémom a dúfame, že vďaka tejto rubrike aj čo-to ušetríte.
Štvrtkové Reality
Takisto vám budeme prinášať viac informácií z rýchlo rastúceho trhu nehnuteľností. V novej štvrtkovej prílohe Reality nájdete informácie o aktuálnych trendoch v bývaní, popis zaujímavých developerských projektov, ako i odpovede na vaše otázky.

Ekonómovia na aktuálne témy
Stránky HN obohatia svojimi postrehmi renomovaní ekonómia. V rubrike Názory a analýzy budú mať vlastné stĺpčeky také autority, ako exminister financií a poslanec Národnej rady Ivan Mikloš, štátny tajomník rezortu financií František Palko, exporadca ministra financií a spoluautor daňovej reformy Richard Sulík či zástupca Svetovej banky na Slovensku Anton Marcinčin.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
19. máj 2024 00:54