StoryEditor

Martináková: Chystá sa spolupráca Smer - HZDS - SDKÚ

19.05.2006, 12:04
Autor:
SITASITA
V kuloároch sa podľa predsedníčky Slobodného fóra Zuzany Martinákovej chystá veľká povolebná spolupráca medzi Robertom Ficom, Vladimírom Mečiarom a Mikulášom Dzurindom.

V kuloároch sa podľa predsedníčky Slobodného fóra Zuzany Martinákovej chystá veľká povolebná spolupráca medzi Robertom Ficom, Vladimírom Mečiarom a Mikulášom Dzurindom. Ako uviedla Martináková vo štvrtok v relácii TV Markíza Sito, Smer-SD, ĽS-HZDS a SDKÚ-DS sa v záujme svojho prežitia musia dostať k moci. Podľa nej, ak by sa ĽS-HZDS nedostalo do vlády, tak by zaniklo. Smer-SD by podľa Martinákovej tiež druhé volebné obdobie v opozícii neprežil a SDKÚ-DS vznikla ako mocenská strana. Zároveň dodala, že SF, KDH, SMK a SNS prežijú aj v opozícii.
Martináková však v relácii odmietla odpovedať na viacnásobnú otázku moderátora, čím ručí za úver, ktorý si zobralo SF na predvolebnú kampaň. Zdôraznila, že najväčšie údery v tejto predvolebnej kampani zažíva práve SF a to možno preto, že začína byť nebezpečnou a reálnou silou.
Podpredseda ĽS-HZDS Viliam Veteška uviedol, že billboardovú kampaň so svojou podobizňou si financuje sám. Jeho výraz tváre na billboardoch podľa neho hovorí, aby sa Slovensko zobudilo. Zároveň vyslovil presvedčenie, že ĽS-HZDS sa výsledkom vo voľbách priblíži k 20 percentám.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
08. máj 2024 00:57