StoryEditor

Ocenenie Oracle

25.02.2003, 23:00

Spoločnosť Oracle, najväčšia svetová spoločnosť dodávajúca podnikový softvér, oznámila, že Oracle9i Application Server spolu s produktom Oracle9i JDeveloper dosiahli najvyššie skóre v niekoľkých kategóriách hodnotenia TechRankings pre aplikačný server a podnikový portál spoločnosti Forrester Research Inc. V rámci produktovej sumarizácie TechRankings pre aplikačný server bolo uvedené, že Oracle9i Application Server ponúka solídnu podporu pre J2EE a webové služby, a zdôrazňuje sa, že spoločnosť Oracle zlepšila spôsob, ktorým jej aplikačný server pracuje so svojou web cache, portálom, integračným serverom a produktmi business intelligence a udržiava si vedenie v bezpečnostných funkciách. Boli spomenuté aj nové technológie, ako je zabudovaný integračný server a pridanie komponentu TopLink do produktu Oracle9i Application Server.
Oracle rieši informatickú výzvu integrovania fragmentovaných produktov middleware tak, aby na nich bežal e-biznis poskytnutím jedného produktu, ktorý dokáže nahradiť viac ako 12 osobitných bodových produktov od iných dodávateľov. Oracle9i Application Server zahŕňa plnú podporu J2EE 1.3, zabudovaný softvér podnikového portálu, vysokorýchlostné ukladanie do cache, business intelligence, rýchly vývoj aplikácií, integráciu aplikácií a činnosti, webové služby a ďalšie -- všetko v jednom balíku. Rozsiahle investície spoločnosti Oracle do výskumu a vývoja aplikačného servera umožnili spoločnosti vyrobiť ľahký mechanizmus J2EE a rozšírené funkcie ukladania do cache, ktoré firmám umožňujú ušetriť na infraštruktúre škálovaním so softvérom namiesto hardvéru.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/servisne-prilohy, menuAlias = servisne-prilohy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
18. máj 2024 13:25