StoryEditor

Odporca islamu Milan Mazurek: Cez deň bojuje proti moslimom, na večeru si odskočí do tureckej reštaurácie

01.02.2017, 22:43
Kotlebov poslanec v parlamente predviedol ďalší z jeho plamenných protimoslimských prejavov.

„Dokým dýcham, už nebudete.“ Ide len o jeden z legendárnych výrokov poslanca za stranu Mariana Kotlebu ĽS NS Milana Mazureka z cyklu boj proti islamizácii Slovenska.

Aj v jeho parlamentných vystúpeniach sa veľmi často a s obľubou venuje islamu, moslimom a tiež imigrácii. Samozrejme, výhradne kriticky a s veľmi ostrým slovníkom.

Z ospravedlnenia protimoslimská tiráda

Inak tomu nebolo ani v stredu 1. februára 2017. Iba 23-ročný Mazurek sa mal v parlamente ospravedlniť práve za svoje výroky o islame, v opačnom prípade mu hrozila pokuta tisíc eur. No Mazurek v sebe nezaprel bojovníka proti islamu a z „ospravedlnenia“ sa stala ďalšia z jeho plamenných protimoslimských tirád.

​Okrem toho, že islam označil za dielo diabla a vyhlásil, že Európa je pod tlakom islamizácie, pripomenul predsedovi parlamentu Andrejovi Dankovi, že to bol on, kto v minulosti povedal, že „islamizácia štátu začína stánkami s kebabom.“

​Bol to práve Danko, kto inicioval disciplinárne konanie voči Mazurekovi, z ktorého vyplynula pre mladého poslanca možnosť ospravedlniť sa.

Nečudo, že po tak náročnom dni plnom boja proti islamizácii človek vyhladne. Mazurek si preto šiel spolu s kolegom z ĽS NS a podpredsedom strany Milanom Uhríkom kúpiť večeru. Paradoxne však do tureckej reštaurácie s kebabom.

Facebook/Ján Marosz

Kebab ako symbol

Paradoxnou túto situáciu robí fakt, že, ako uvádza anglická verzia Wikipédie, „v Európe sa kebab stal symbolom imigrácie z islamského sveta.“

Stretol ich tam a odfotil poslanec za OĽaNO Ján Marosz. Udalosť pre Hnonline.sk potvrdil. Stalo sa to blízko poslaneckej ubytovne, ktorá sa nachádza na Kohútovej ulici.  

Maroszovi celá situácia prišla vtipná. „V televízii išla turecká hudba“ a ešte aj predavač mal „neslovenský prízvuk," tvrdí ironicky poslanec OĽaNO.

Dokonalý obraz islamizácie a multikulturalizmu na Slovensku, proti ktorým Mazurek a celá ĽS NS tak tvrdo bojujú.

Pozrite si aj video z protestu proti islamizácii, ktorý sa konal v lete 2015 v Bratislave. Od času 13:50 vo videu Mazurek agresívne kričí na moslimskú rodinu:

01 - Modified: 2024-03-26 17:00:00 - Feat.: - Title: Islamský štát, ďalší postrach Putina. Udrieť v Rusku je jednoduchšie ako v Európe 02 - Modified: 2024-03-23 22:58:50 - Feat.: - Title: Útok v Rusku je súčasťou vojny s krajinami bojujúcimi proti islamu, uviedol Islamský štát. Zomrelo 133 ľudí 03 - Modified: 2024-02-21 16:12:40 - Feat.: - Title: Švajčiarsko zakáže islamistické hnutie Hamas a príbuzné organizácie 04 - Modified: 2024-01-25 13:35:07 - Feat.: - Title: V Rusku bude vojna moslimov s kresťanmi, varoval člen Dumy. Rozzúril tým Kadyrova 05 - Modified: 2023-11-30 13:00:00 - Feat.: - Title: Kebab čaká masívne zdražovanie. Po novom môžeš za milované pouličné jedlo zaplatiť aj dvojcifernú sumu
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
19. apríl 2024 23:22