Andrej DankoPeter Mayer
StoryEditor

Facebookové stránky Danka a SNS sú nedostupné. Dochádza k výhražným útokom, reaguje strana

21.01.2017, 20:52
Autor:
rdurdu
Andrej Danko bol v posledných dňoch pod tlakom verejnosti.

Predseda parlamentu sa v poslednej dobe "tešil" záujmu médií i slovenskej verejnosti. Rovnako ako viacero slovenských politikov, aj Andrej Danko bol aktívny na sociálnej sieti Facebook, čoho dôkazom bola stránka "Andrej Danko - predseda NR SR."

To už je minulosťou.

Stránka, ktorú malo "lajknutú" 9-tisíc ľudí, bola z Facebooku vymazaná. Dôvody nie sú známe. Okrem toho z Facebooku zmizla aj fanstránka Slovenskej národnej strany.

Predseda národniarov bol pod drobnohľadom verejnosti po tom, čo vysvitlo, že v septembri bol povýšený o osem hodností na kapitána. Stal sa terčom ľudovej tvorivosti a pri tejto príležitosti vzniklo viacero koláži, ktorými ľudia tento postup kritizovali. Šéf SNS a parlamentu si včera večer na Facebooku založil nové konto.

Na základe odporúčania správcu konta FB, tlačové oddelenie SNS pristúpilo k zmenám pravidiel. Fan pages SNS a Andreja Danka, sme nezrušili, hneď po nastavení ich obnovíme. Slušnosť diskusie žiaľ prekročila akúkoľvek hranicu, kde celá diskusia bola najmä o vulgarizmoch a fyzickom vyhrážaní sa. Dokonca dochádza aj k výhražným anonymným útokom na jednotlivé osoby, ktoré pracujú pre SNS. O uvedenom postupe sme informovali aj predsedu SNS Andreja Danka, ktorý je v zahraničí,“ píše sa v reakcii SNS, ktorú pre hnonline.sk poskytla hovorkyňa Júlia Kollárová.

​Denník N informoval, že predseda parlamentu Andrej Danko sa stal v tichosti armádnym dôstojníkom. Do hodnosti kapitána v zálohe ho vymenoval minister obrany Gajdoš rozkazom z 21. septembra 2016. Gajdoš mal šéfa SNS oceniť aj za to, že sa prihováral za navýšenie rozpočtu pre armádu.

​Kritiku si vyslúžil najmä od Igora Matoviča, ktorý ho verejne vyzval, aby sa spolu s ministom Gajdošom ospravedlnil. Na to mu Danko odkázal, že tak nikdy neurobí a následne pobozkal svoje kapitánske výložky.

01 - Modified: 2024-04-24 12:53:13 - Feat.: - Title: V RTVS má rapídne pribudnúť reklama. Nebudú sa prerušovať filmy, ubezpečuje Michelko 02 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Predseda parlamentu sa dá vymeniť aj za dva dni, Pellegrini s tým skúsenosť má. Napriek tomu čaká na eurovoľby 03 - Modified: 2024-04-21 14:17:58 - Feat.: - Title: Korčoka chcú vo svojej strane sulíkovci aj PS. Ďalšieho kandidáta Hlasu na post šéfa parlamentu už nepodporia 04 - Modified: 2024-04-20 12:14:38 - Feat.: - Title: Raši počíta s nomináciou na post šéfa parlamentu. ​Danko by na tejto pozícii rád videl seba, vraví 05 - Modified: 2024-04-16 07:55:57 - Feat.: - Title: Sledujeme nebývalý jav. Fico navodzuje romantický príbeh o troch prútoch (komentár)
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
25. apríl 2024 04:04