StoryEditor

Slovná prestrelka. Hlina nazval Kollára inseminátorom, ten mu to vracia

10.11.2015, 14:10
Autor:
lmlm

Ešte ani neoznámil, aké má konkrétne ciele po vstupe do slovenskej politiky a už sa dostal do slovnej prestrelky so slovenskými poslancami. Na vstup Borisa Kollára reagovali nielen rôzne internetové stránky či bežní ľudia, ale aj politici.

Najmä poslanec KDH Alojz Hlina, ktorého na sociálnej sieti prekvapilo, ako Kollárovo oznámenie zaujalo slovenskú verejnosť. „Ak sa správa o tom, že sa nejaký inseminátor rozhodol kandidovať stane správou dňa, to len vypovedá o tom, v akom zúfalom stave sa naša spoločnosť nachádza...,“ napísal Hlina ešte v pondelok Facebooku.


Prečítajte si aj: Boris Kollár vstupuje do politiky. Dokopali ma k tomu ľudia, tvrdí
Boris Kollár bude bojovať o hlasy Slovákov. Volili by ste ho? (anketa)
"Voľte modzgom" či Lasicov výrok. Internet sa baví na Borisovi Kollárovi
Boris Kollár sa môže objaviť v jednej strane s Posledným križiakom


Boris Kollár reagoval hneď na druhý deň. Nepustil sa len do Hlinu, spomenul aj poslankyňu Magdu Vášáryovú. „Vidím, že aj pán Hlina je politik na úrovni a svojím vyjadrovaním patrí do parlamentu! Môže si sadnúť k pani Vášáryovej a podať si ruku, majú fakt skvelú úroveň! Priatelia toto je dnešná úroveň parlamentu!,“ napísal Kollár.

Do tohto slovného sporu sa zapojil aj poslanec Smeru Ľuboš Blaha. Ten spomenul obidvoch. „Keď do politiky vstúpil Sulík, myslel som si, že to horšie byť nemôže. Hm. No potom prišiel Matovič, ktorého jednoducho nebolo možné prekonať. Aspoň si to vtedy všetci mysleli. Hm. Hm. Potom prišiel Hlina... Hmmm. Boris, neblázni.“

Slovenský podnikateľ a majiteľ Fun rádia chce bližšie informácie o svojom vstupe do politiky prezradiť v stredu na tlačovej konferencii. „V tejto chvíli môžem potvrdiť, že vstúpim do politiky. Už dlhší čas som nad tým rozmýšľal, aj preto som si založil fan page,“ povedal pre HNonline Boris Kollár.

Poďla medializovaných unformácií je možné, že tak urobí po boku bývalého člena hnutia NOVA Milana Krajniaka a jedného z organizátorov protestov Gorila v roku 2012 Petra Pčolinského.

Kollár už v politike pôsobil. V roku 2010 bol na kandidátke strany Únia - strana pre Slovensko, v ktorej sa združilo viacero neparlamentných strán.


 

01 - Modified: 2007-11-06 10:18:32 - Feat.: 0 - Title: Hypermarkety v Maďarsku zavádzali zákazníkov
01 - Modified: 2024-04-19 10:57:33 - Feat.: - Title: GALÉRIA Zrušené zubné benefity či Huliakov dymový experiment. Internet satiricky reaguje na aktuálnu politickú scénu 02 - Modified: 2024-04-14 07:42:10 - Feat.: - Title: Kto sa nádejal, že skončí politický blázninec, sa mýlil. Na Slovensko sa valia dve zásadné veci 03 - Modified: 2024-04-11 08:10:07 - Feat.: - Title: Čo by mohlo pomôcť? Jedno spoločné video Pellegriniho s Korčokom (komentár) 04 - Modified: 2024-04-10 11:54:48 - Feat.: - Title: Čaputová chce zostať na Slovensku. Nemám záujem vstúpiť do politiky, odkazuje 05 - Modified: 2024-04-10 10:37:51 - Feat.: - Title: Po Slovensku vylepili proruské billboardy: Ku kontroverznej kampani sa prihlásili Demokrati
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
19. apríl 2024 20:28