StoryEditor

Anketa: Ako hodnotíte slovenských hokejistov?

09.05.2011, 00:00

Milan Lasica, herec
Ja nie som hokejový fanúšik. Nevidel som ani jeden zápas, ale držal som im palce. Pred majstrovstvami som tipoval, že budeme vo finále. Mrzí ma to, nevyšlo to. Tesne sme vždy prehrali, to znamená, že sme nehrali zle, len nám chýbalo šťastie.

Róbert Vittek, futbalista
Tak určite to, ako dopadli, nie je pre nich nič príjemné. Som veľký fanúšik, hokej som kedysi hrával, takže sa neradujem. Som sklamaný, ale oni desaťnásobne viac ako ja. Určite ich to veľmi mrzí. Taký je šport. Dali do toho všetko a myslím si, že im treba poďakovať za reprezentovanie a všetko, čo urobili pre túto republiku. Nemali by sme ich kritizovať.

Richard Sulík, predseda parlamentu
Bola to bieda. Mali aj dosť veľa smoly. Proti Rusom som mal dojem, že ten rozhodca nebol úplne objektívny. Proti Nemcom potrebovali najskôr dostať štyri góly predtým, ako sa zobudili. Posledný zápas s Fínskom som nevidel. Na druhej strane -- ľahko sa súdi. Každopádne sú aj väčšie problémy na svete.

Norbert Brath, generálny riaditeľ Embraco Slovakia
Je to sklamanie pre národ. Mali sme veľké očakávania. Mali sme na papieri dobré mužstvo a bol na nich vyvinutý veľký tlak. Šťastie im chýbalo, mali skôr smolu. Prehrali všetky zápasy o gól. Čo bolo príčinou, to sa určí neskôr, ale momentálne verím, že aspoň nad Dánskom vyhráme a že to chlapci ukončia so cťou, no rozhodne som sklamaný ako každý Slovák. Ale keď si pozrieme, ako sme sa umiestňovali na majstrovstvách od roku 2006, tak istým spôsobom možno tento šampionát odzrkadľuje našu kvalitu. Ale s tým, že sme boli domáci, mali sme najlepších hráčov, tak tie očakávania možno boli väčšie, ako bola reálna sila toho mužstva.

Ivan Švejna, podpredseda Mosta-Híd
Stalo sa, čo sa stalo. Život ide ďalej. Nie každý deň sú Vianoce. Raz šťastie máme, inokedy nie. Šport je o výhrach aj o náhode. Fandil som našim a neteší ma, čo sa stalo, ale kvôli tomu netreba lámať palicu nad hokejistami. A hlavne treba šampionát dotiahnuť do konca, to znamená, aby bola organizácia aj prezentácia mesta perfektná. Aby tí fanúšikovia nemali zlý pocit.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
19. apríl 2024 21:49