StoryEditor

Slota chce zákonom ochrániť Slovensko pred Slovákmi

14.01.2010, 23:00
Autor:
besbes
Poslanec slovenského parlamentu sa stretáva s členmi maďarskej vlády a doma plní ich "príkazy". Slovenský občan vedome na juhu spolupracuje s maďarskou tajnou službou. Slovenský Maďar vstúpi do maďarskej gardy.

Tých všetkých by čakalo väzenie do päť resp. až desať rokov, ak by SNS Jána Slotu uspela so svojimi zmenami Trestného zákona, ktorými chce posilniť ochranu republiky. Strana svoje návrhy predstavila včera. "Pokiaľ nezaujmeme jednoznačný a tvrdý postih týchto ľudí, tak so Slovenskom to určite skončí veľmi zle. Im nejde o nič inšie, len o politickú autonómiu,“ vyhlásil včera líder národniarov Slota pre HN.

Slota očakáva, že ich návrhy podporia všetky koaličné aj opozičné strany - s výnimkou SMK a Most-Híd, ktorých politici sa podľa neho v budúcnosti v týchto paragrafoch možno "nájdu“.

Na hlasy koaličných partnerov aj opozičných strán však môže podľa všetkého zabudnúť - všetky to označili za predvolebný ťah. "SNS takto odpútava pozornosť od všetkých káuz, v ktorých sú namočení jej ľudia,“ dodal pre HN podpredseda SMK Gyula Bárdos.

Prečítajte si aj:
Proti štátu? Slota chce tvrdo trestať

Žiadne „výlety“ slovenských poslancov na zasadnutia v Maďarsku, žiadne názvy len v cudzích jazykoch, žiadne stavanie sôch cudzokrajných dejateľov len z rozhodnutia obce. Aj takto chce predseda SNS Ján Slota ochraňovať Slovensko a Slovákov. Necelých päť mesiacov pred voľbami strana predkladá do parlamentu hneď niekoľko noviel zákonov. „Tieto iniciatívy budú určite brané ako určitý predvolebný ťah, nám je to úplne jedno, ako to budú brať médiá,“ povedal Slota.
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
19. apríl 2024 19:14