StoryEditor

Medveďov pád? Opozícia rokuje dnes

12.01.2010, 23:00
Autor:
borbor

Opozícia možno rozšíri zoznam ministrov, ktorých sa pokúsi v parlamente odvolať. SDKÚ-DS včera kritizovala postup Jozef Medveďa pri rokovaniach s Interblue Group, o ktorom včera hovoril na svojej tlačovej besede. "Ja som čakal, že na samý záver povie, že na základe toho, ako tam vystúpil, podá rovno rezignáciu," reagoval poslanec SDKÚ Pavol Frešo. Podpredseda najsilnejšej opozičnej strany Ivan Mikloš na otázku, či opozícia zaradí Medveďa k ministrom, ktorí sú "na odstrel", odkázal novinárov na dnešné stretnutie opozičných strán: "Po ňom sa dozviete určite viac."

SDKÚ tvrdí, že Slovensko úplne stratilo kontrolu nad obchodom s Interblue. "Ja si viem len veľmi ťažko predstaviť, ako by táto vláda mohla pokračovať ďalej, keď dopustí takéto šklbanie občanov," reagoval Frešo na fakt, že štát nevie získať od Interblue 15 miliónov eur, ktoré mu firma dlhuje.

Svojich koaličných partnerov včera za kauzu Interblue kritizoval aj predseda ĽS-HZDS Vladimír Mečiar. "Od koaličných partnerov som sa nedozvedel nikdy nič. Na rokovaniach som viackrát žiadal vysvetlenie. Viem, že sa potratili zmluvy." Tvrdí, že informácie o Interblue má skôr od novinárov.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
26. apríl 2024 22:55