StoryEditor

Miškov pre HN: Veľa, veľa som makal

22.10.2010, 00:00
Autor:
mrmr

V projekte Aliancie Fair-play Politikaopen ste uviedli za vlaňajší rok vedľajší príjem vo výške takmer 400-tisíc eur, v majetkovom priznaní pre potreby parlamentu za rok 2009 ste však túto sumu neuviedli. Prečo?
Postupovali sme v zmysle zákona a formulár, ktorý sme vypĺňali my ako noví politici, túto kolonku neobsahoval. Sú vraj dva rozdielne formuláre, pre nových, ktorý sme dostali my, a druhý, ktorý odovzdávajú pokračujúci verejní funkcionári.

S vlaňajším príjmom, ktorý ste zverejnili ešte pred voľbami, ste sa zaradili na prvé miesto medzi členmi vlády. Aký je to pocit byť najbohatším ministrom?
Áno, už som to kdesi čítal, že som (oficiálne) najbohatší minister tejto vlády. Cítim sa výborne, mám čo jesť, mám kde spať, takže sa môžem považovať za bohatého človeka

Môžete prezradiť, ako sa dá zarobiť takáto suma peňazí?
Veľa, veľa, veľa som makal. Dlhé roky som pracoval na tom, aby som taký príjem mal, nie je to len výsledok pár dní.

Vzhľadom na to, že ste v politike, predošlej funkcie v reklamnej agentúre ste sa museli vzdať. Nebude vám chýbať váš doterajší príjem?
Nie, mám stále dividendy v takej výške, že ich nedokážem ani minúť. Teraz som predal podiely vo svojej firme, takže budem dosť bohatý na to, aby som nebol závislý od ministerského či poslaneckého platu.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
24. apríl 2024 03:06