StoryEditor

Cenník kúpeľov

19.08.2008, 00:00

Komplexný liečebný pobyt
-- Vietoris** standard 1/1 1 930 Sk za osobu a noc
-- Kúpeľný pobyt založený na komplexnej liečbe indikovaných kožných ochorení a ochorení pohybového aparátu s využitím výnimočných účinkov minerálnej vody a sírneho bahna. Liečebný program je zostavený individuálne, podľa zdravotného stavu hosťa.
-- Odporúčaná dĺžka pobytu: 3 -- 4 týždne
-- Minimálna dĺžka pobytu: 3 prenocovania
-- V cene je zahrnuté: ubytovanie, stravovanie -- plná penzia, lekárske vyšetrenie, liečebné procedúry -- individuálny liečebný program podľa predpisu lekára zahŕňajúci maximálne tri procedúry denne. Liečebný program zahŕňa procedúry využívajúce jedinečnú liečivú minerálnu vodu a sírne bahno, vodoliečbu, špeciálnu rehabilitáciu a reflexnú liečbu, masáže, elektroliečbu, ošetrenie masťami a iné procedúry podľa predpisu lekára, voľný vstup do fitness a telocvične v Regeneračnom centre.

Relaxačný kúpeľný pobyt
Vietoris ** standard 1/1 1 800 Sk za osobu a noc
-- Program zameraný na aktívnu relaxáciu
-- Dĺžka pobytu: 2 prenocovania.
-- V cene je zahrnuté: ubytovanie, stravovanie -- polpenzia, vstupná konzultácia s lekárom, ktorá je určená na potvrdenie zdravotnej indikácie relaxačného kúpeľného pobytu. V prípade zdravotnej kontraindikácie niektorej procedúry lekár predpíše adekvátnu zostavu šetrnejších procedúr, liečebné procedúry -- relaxačný program zahŕňajúci najviac dve procedúry denne (podľa predpisu lekára), vybrané liečebné procedúry sú k dispozícii aj v nedeľu a v dňoch štátnych sviatkov. Relaxačný program obsahuje výber z nasledujúcich procedúr: procedúry využívajúce liečivú minerálnu vodu a sírne bahno, vodoliečba, špeciálna rehabilitácia a reflexná liečba, masáže, ostatné služby -- voľný vstup do fitness a telocvične v Regeneračnom centre.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
20. apríl 2024 06:47