StoryEditor

Používajú ju vo formule 1 aj v leteckých spoločnostiach. Aplikácia od Slovákov môže zachrániť leto

16.05.2021, 00:00
TrustOne skontroluje každú osobu, či môže, alebo nemôže vstúpiť na podujatie.

Cez vašu aplikáciu Food Trace je pre spotrebiteľa možné cez QR kód zistiť všetko o potravinách. Ako to funguje?
Aplikácia dokáže poskytnúť kompletnú informáciu o každom produkte. O zložení výrobku, pri mäse o jeho pôvode a ceste spracovania, a tiež o pridaných ingredienciách. V prípade veľmi malého tovaru sa často stretávame s nedostatkom miesta na text, a preto je napísaný malým písmom, ktoré je nečitateľné.

S aplikáciou tento problém neexistuje. Ukáže aj dátum spotreby, ktorý retail už nemá možnosť prelepiť novým dátumom, keďže by sa to zákazník hneď dozvedel. Používaním QR kódu sa aj samotný výrobca prezentuje ako nositeľ kvality svojho produktu, keďže je maximálne transparentný v poskytnutých informáciách.

Platformu prevádzkujete celosvetovo, na každom kontinente a prinášate viaceré funkcie. Ako sa vám to podarilo?
Technologicky sme tak ďaleko, že naši vývojári sa prezentujú na celosvetových konferenciách, kde sa stretávajú tie najlepšie a najväčšie firmy či spoločnosti, ktorých cieľom je pracovať na zmysluplných procesoch a produktoch.

Sme prvá väčšia aplikácia na svete, ktorá má v blockchaine (zabezpečená distribuovaná databáza využívaná aj pre kryptomeny) reálne využitie. Na jednej z konferencií nás oslovila spoločnosť, ktorá sa už roky snaží s blockchainom pracovať, a prejavila záujem získať našu aplikáciu ako základ na sledovanie výrobného procesu leteckých súčiastok.

Čo sa u vás zmenilo s príchodom koronavírusu?
Letecké spoločnosti sa museli vyrovnať s problémom odstávky aj so strachom ľudí z cestovania. Lietadlá ešte aj teraz väčšinou stoja na zemi a nezarábajú. Letecké spoločnosti však musia platiť lízingy a obava z krachu pretrváva. Preto sa s dôverou obrátili na nás vďaka tomu, že naša platforma dokáže veľmi pružne reagovať na konkrétne požiadavky trhu.

Ukázali sme jej univerzálnosť a nastavili ju tak, aby sa do nej dal zapísať napríklad údaj o testovaní na COVID-19, respektíve o očkovaní. Vieme garantovať správnosť údajov a aj to, že ak je raz zapísaný, nie je možné ho vymazať alebo prepísať.

S akou alternatívou ste t...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-04-20 11:00:00 - Feat.: - Title: Nahlás zle zaparkované auto a ešte dostaneš zaplatené. Toto mesto spustilo jedinečnú aplikáciu, ľudia ju milujú aj nenávidia 02 - Modified: 2024-04-14 05:30:00 - Feat.: - Title: Chcete zarábať na sledovaní sociálnych sietí? TikTok to možno čoskoro umožní 03 - Modified: 2024-03-20 14:05:22 - Feat.: - Title: Systém na porovnávanie cien v obchodoch by mal byť do konca roka, oznámil Kamenický 04 - Modified: 2024-02-24 10:13:10 - Feat.: - Title: WhatsApp oslavuje 15 rokov fungovania. Populárnu aplikáciu dnes používajú až dve miliardy ľudí 05 - Modified: 2024-02-23 13:51:08 - Feat.: - Title: Najväčšia štúdia o očkovaní proti covidu odhaľuje skutočné zdravotné riziká, ktorým čelíte
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
20. apríl 2024 16:00