StoryEditor

Prvá tlačovka ma rozplakala. Potom prišla tvrdá realita

05.03.2021, 23:00
Reštaurácie sa mohli v rámci jarného uvoľnenia opatrení nadýchnuť čerstvého vzduchu. Patria však medzi najzasiahnutejšie segmenty nášho hospodárstva.

Zhon v kuchyni, plné stoly, voňavé jedlo, cinkanie kasy a spokojní zákazníci. To bola realita, v ktorej si viac ako dekádu nažívali manželia Lučeničovci. V zdedenom priestore v centre bratislavského Starého Mesta sa totiž už ako 20-roční rozhodli vstúpiť do gastrobiznisu.

Reštaurácia Kozia brána si prešla dlhoročným vývojom a mohla sa chváliť všetkým, čo dobrý podnik potrebuje. Situácia doko...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2021-03-05 10:32:20 - Feat.: 0 - Title: Príbehy štyroch ľudí: Takto koronavírus zmenil životy obyčajných Slovákov 02 - Modified: 2021-03-06 05:50:31 - Feat.: 0 - Title: Zákazníci sa správajú úplne inak. Témou je teraz Matovič, tvrdí predavačka Petra 03 - Modified: 2021-03-05 10:35:34 - Feat.: 0 - Title: Lekárka po roku plnom frustrácie: Cítim, že mojim pacientom je to už jedno 04 - Modified: 2021-03-05 10:36:03 - Feat.: 0 - Title: Učiteľka Ľubica: Tento týždeň vnímam ako čistú katastrofu
01 - Modified: 2024-04-19 08:54:12 - Feat.: - Title: Obávaný vírus sa nebezpečne priblížil k človeku. Vedcov z WHO najnovší vývoj prekvapil 02 - Modified: 2024-04-16 09:11:46 - Feat.: - Title: Mapa odhalila covidovú „oponu smrti“ naprieč Európou, Slovensko je na chvoste 03 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 04 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička 05 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
19. apríl 2024 14:26