StoryEditor

Tábor na Univerzite: Podnikanie je COOL aj pre deti

Detskú ekonomickú univerzitu odporúčame všetkým našim rovesníkom, aby sa naučili nové veci hravou formou a aby sa cez prázdniny nenudili.

Od pondelka 6. júla sa začal ôsmy ročník Detskej ekonomickej univerzity v Bratislave. Počas dvoch týždňov sa učíme podnikať. Naučili sme sa vytvoriť podnikateľský plán a následný postup. Zistili sme, že byť úspešný v podnikaní môže byť ktokoľvek.

Aby sme zistili, ako vyzerá skutočný biznis, chodíme na exkurzie do rôznych firiem. Boli sme napríklad v spoločnosti Sygic. „Ukázali nám, že práca môže byť aj zábava,“ hovorí Dani, študentka univerzity.

Každý deň mávame zaujímavé prednášky s rôznymi lektormi z Ekonomickej univerzity v Bratislave. Vyučujúci sa s nami rozprávajú o podnikaní tak, aby boli podporované naše vlastné nápady. Počas štúdia využívame aj najmodernejšiu techniku.

Popri vzdelávaní sa aj zabávame plávaním v bazéne a hraním rôznych športových hier. Môžeme si zaskákať aj na trampolíne. Všetky voľnočasové aktivity trávime v zariadení Slávia Agrofert.

Vďaka účasti na Detskej ekonomickej univerzite získame nové vedomosti a zistíme, čím by sme chceli byť. „Už som tu tretí rok a získal som veľa nových kamarátov,“ opísal študent Erik.

Program univerzity nám umožňuje spoznať pedagógov z Ekonomickej univerzity. Exkurzie nás zároveň dostávajú na nové miesta, kam by sme sa inak nedostali, napríklad na Úrad vlády alebo ministerstvo zahraničných vecí a do vládneho špeciálu.

Detskú ekonomickú univerzitu odporúčame všetkým našim rovesníkom, aby sa naučili nové veci hravou formou a aby sa cez prázdniny nenudili.

Detská ekonomická univerzita 2020 – PODNIKANIE JE COOL je forma vzdelávacieho tábora a zábavy, počas ktorého sa naučíme rôzne zručnosti, napríklad vytvoriť článok do novín. Ide už o ôsmy ročník určený pre deti od osem do 15 rokov.

01 - Modified: 2022-05-06 14:02:40 - Feat.: - Title: Rodičia siahnu do peňaženky hlbšie. Letné tábory idú napriek tomu na dračku 02 - Modified: 2021-08-17 13:22:27 - Feat.: - Title: Obrovská tragédia v letnom tábore na Turci. V noci po zásahu blesku zomrelo dieťa, ďalšie sa zranili 03 - Modified: 2020-07-29 09:02:08 - Feat.: - Title: Chystajú sa vaše deti do tábora? O príspevok môžete požiadať zamestnávateľa 04 - Modified: 2016-08-05 10:12:21 - Feat.: - Title: Aj teroristi majú letné tábory pre deti, idylka to však nie je. Pozrite sa, ako vyzerajú
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
18. apríl 2024 00:20