Slovak Lines
StoryEditor

Z Bratislavy za exotikou jednoducho už aj cez Budapešť

05.02.2020, 15:56
Autor:
redred
Letisko v Budapešti je pre Slovákov čoraz dostupnejšie. Vďaka pravidelným linkám Slovak Lines sa cestujúci dostanú na letisko Ferenca Liszta rýchlo, načas a najmä bez zbytočných starostí. Po obľúbenom letisku Schwechat je tak z Bratislavy ľahko dostupné už aj letisko v Budapešti.

Nízkonákladové letecké spoločnosti spravili vo svete dopravy revolúciu a dnes sa tak dá za málo peňazí precestovať celý svet. Letisko Ferenca Liszta v Budapešti je pre Slovákov dlhodobo atraktívne nielen vďaka spojeniu do Ázie a Ameriky, ale najmä pre nižšie ceny leteniek do obľúbeného Dubaja. Ten je zároveň prestupným letiskom pre mnoho ďalších letov do Ázie, ktoré sú cenovo výhodnejšie ako priame lety z veľkých európskych letísk.

1. Príchod priamo k odletu
Na letisko Ferenca Liszta v Budapešti jazdí pravidelná linka zatiaľ trikrát denne. Keďže štvrtina odletov z budapeštianskeho letiska je v rannom čase medzi 6:00 a 7:00 hod., prvý spoj odchádza z Bratislavy hodinu po polnoci a na letisko v Budapešti prichádza o 04:15 hod. „Príchody našich autobusov na letisko v Budapešti sú prispôsobené odletom a príletom leteckých spojení s Áziou a európskych miest, odkiaľ mnohí cestujúci pokračujú do Ameriky. Počítali sme aj s prípadnou časovou rezervou, ktorú cestujúci potrebujú. Do úvahy sme brali aj špičkové letecké spoločnosti ako Qatar Airways, Emirates, Turkish Airlines či Lufthansa,“ vysvetľuje generálny riaditeľ spoločnosti Slovak Lines Pavol Labant.

Na letisko Schwechat jazdí Slovak Lines dokonca až 25-krát denne, navyše prvý ranný spoj odchádza z Autobusovej stanice Nivy už o 3:00 hod.

2. Ekonomika jazdy a ekológia prevádzky
Využívaním hromadnej dopravy šetríte nielen svoje peniaze spojené s cestou na letisko, ale aj životné prostredie. Náklady na cestu tam a späť osobným autom s benzínovým motorom a parkovaním na 5 dní môžu dosiahnuť vyše 100 eur, pričom cena obojsmerného lístka na autobus sa začína na necelých dvadsiatich eurách. Čo sa týka uhlíkovej stopy, autobusy Setra sú špičkou na trhu a vďaka nízkej spotrebe sú mimoriadne šetrné k životnému prostrediu.

3. Maximálne pohodlie
Ak cestujúci nechce, aby bol začiatok jeho dovolenky plný stresu, nečakaných situácií a starostí s parkovaním, pravidelné linky Slovak Lines sú aj pre tých najnáročnejších ideálnou voľbou. Moderné autobusy Setra totiž privezú cestujúcich priamo k terminálom. Počas jazdy navyše ponúkajú maximálne pohodlie a komfort, keďže v autobusoch je k dispozícii online portál plný zábavy s pestrou ponukou filmov, hudby, kníh, ale aj aktuálnych informácií o ceste. Bezplatné Wi-Fi pripojenie je samozrejmosťou.

Na letisko na pár klikov
Lístok si môžete zakúpiť cez aplikáciu alebo online prostredníctvom webu www.slovaklines.sk. Nákup lístkov v aplikácii Slovak Lines je pohodlný a vždy za najnižšiu cenu. Lístok navyše nie je nutné tlačiť, stačí, ak sa ním preukážete na displeji mobilného telefónu.

--- natívna informácia ---

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
27. apríl 2024 01:52