TASR/Dano Veselský
StoryEditor

Fico po návrate pomenoval, čo musí jeho strana zmeniť: Budem sa správať tak, aby Smer vyhral voľby

07.06.2019, 11:10
Autor:
lmlm
Šéf Smeru Robert Fico dorazil na Súmračnú vo svojej dodávke zadným vchodom.

Šéf Smeru Robert Fico sa po dvoch týždňoch objavil a prehovoril v centrále strany.

"Nevidím žiadny dôvod na personálne zemetrasenie v Smere. Smer je a verím, že bude najsilnejšia politická strana. My sa bavíme o tom, čo urobiť. Spúšťam vnútrostranícku diskusiu, budeme o tom hovoriť. Nebudem komentovať to, čo bolo povedané za dva tyždne," povedal Fico.

Zdôraznil, že chce doviesť Smer ako líder do budúcoročných parlamentných volieb. "Vždy som sa vedel dohodnúť a urobím všetko, čo je dobré pre Smer. Budem sa správať tak, aby Smer vyhral voľby," odpovedal Fico.

Dodal, že je pripravený prijať všetky rozhodnutia v mene úspechu Smeru. "Nič iné ma nezaujíma, do volieb budem viesť stranu ako predseda. Máme pred sebou ešte osem mesiacov, o všetkom si povieme na nominačnom zasadnutí predsedníctva," doplnil Fico.

Podľa neho by mal Smer zmeniť stratégiu v komunikácii.

"Ukazuje sa, že nestačí hovoriť iba  o sociálnych úspechoch. Ukazuje sa, že treba viac emócie priniesť do politiky, viac príbehov. Možno je potrebné silnejšie vymedzenie sa proti našim protivníkom, ktorí sú niekedy drzejší ako ploštice," hovorí šéf Smeru. 

Predseda Smeru zároveň odmietol, že by bol v ostatných dňoch v Izraeli. Rovnako odmietol, že by sa zveril do lekárskej starostlivosti. Informoval o tom na piatkovej tlačovej konferencii.

Žiaden Izrael, žiadni doktori. Chodil som veľa po Slovensku a okrem toho som bol v Mostare na otvorení veľkej výstavy obrazov,“ povedal Fico.

Dodal, že tam bol aj za prítomnosti ministerky kultúry Ľubice Laššákovej (Smer-SD) a čuduje sa, že si to nikto nevšimol, keďže tam bolo podľa neho 'milión novinárov'.

Predseda Smeru-SD a bývalý premiér Fico sa mal nachádzať v Izraeli, kde sa zveril do rúk tamojším najlepším kardiológom. Informáciu priniesol denník Pravda, ktorý sa odvolával na dva vplyvné zdroje zo Slovenska a Izraela.

01 - Modified: 2024-04-17 22:00:00 - Feat.: - Title: Hovoria im vlci. Aká je agenda mladých smerákov v parlamente? Glücka zaujímajú regióny, Mažgúta kultúra 02 - Modified: 2024-04-13 15:44:19 - Feat.: - Title: "Fico tomu nerozumie." SaS je skeptická voči vyjadreniam premiéra o znižovaní počtu štátnych úradníkov 03 - Modified: 2024-04-13 12:45:43 - Feat.: - Title: Slovensko odmieta Migračný pakt Európskej únie, tvrdí Fico. Hrozbu pokuty nepovažuje za demokratickú 04 - Modified: 2024-04-13 12:20:01 - Feat.: - Title: Fico chce naštartovať slovenskú ekonomiku. Zdrojom konsolidácie je aj prezamestnanosť v štátnej správe, tvrdí 05 - Modified: 2024-04-13 11:28:35 - Feat.: - Title: Nezdieľame názor Fica o poste šéfa Národnej rady, platí koaličná zmluva, znie z Hlasu
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
25. apríl 2024 13:53