StoryEditor

Kollár sa pochytil s Matovičom kvôli Ficovi. Padli silné slová, hádali sa o budúcej vláde

09.04.2019, 14:20
Autor:
lmlm
Šéfa Sme rodina nahnevali slová Igora Matoviča, ktorý ho spája s vládou Roberta Fica.

Šéf OĽaNO Igor Matovič sa na Facebooku pochytil s predsedom Sme rodina Borisom Kollárorom.

Dôvodom je status šéfa obyčajných pri téme rozpustenia Kotlebovej strany, v ktorom uviedol, že urobia všetko pre to, aby vznikla budúca koalícia v zložení Robert Fico, Andrej Danko, Marian Kotleba a Boris Kollár.

Ostrá reakcia Kollára

"Igor už ma fakt sereš. Zapíš si to raz a pre vždy za uši, s Ficom do žiadnej vlády nepôjdeme! A prestaň nás hejtovať, ak s nami chcete raz vládnuť!," napísal Kollár Matovičovi. Šéf obyčajných po pár hodinách zverejnil nový status, kde uviedol, že si stojí za tým, čo napísal.

Status Borisa Kollára Status Borisa Kollára Facebook

​„Boris, stojím si za tým, čo som napísal - Fico urobí naozaj všetko. Znesie Vám modré z neba, sľúbi ťažké milióny, sľúbi štátne zákazky, sľúbi požičať Troškovú, čokoľvek. Ide mu totiž o holú riť. Vie, že keď sa Smer do budúcej vlády nedostane, policajti a prokurátori, ktorým my dáme absolútnu slobodu v honbe na mafiu, zavrú polovičku jeho ľudí a dosť pravdepodobne tam skončí spolu s nimi aj on," napísal Matovič.

Matovič chce počuť jednoznačné slová

Podľa neho k naplneniu diabolského plánu potrebuje aj Sme Rodinu.

Preto, sorry, Boris, ale ľuďom na Slovensku nestačí počuť Procházkovčiny "s Ficom nepôjdeme", potrebujú počuť jednoznačné slová - So Smerom v akejkoľvek podobe nepôjdeme! Či s Ficom, či s Pellegrinim, či s kýmkoľvek na čele Smeru," vysvetlil Matovič.

Kollára hnevá, že už Matovičovi viackrát vysvetľoval, že s Ficom do vlády nepôjde. "Celý čas bude na nás pľuť. To takto nejde. Už mi lezie na nervy týmito blbými statusmi voči nám. Jasne som sa vymedzil a povedal mu, že to, čo dnes predstavuje Smer a Robert Fico, tak si nevieme predstaviť povolebnú spoluprácu," povedal pre HN Kollár.

Šéfovi obyčajných odkázal, že si musí občas kusnúť do jazyka. "Keď chce s nami niečo robiť, tak by si mal kusnúť do jazyka, nekopať a nešíriť síru a chŕliť oheň na všetky strany," doplnil Kollár. 

01 - Modified: 2024-04-17 22:00:00 - Feat.: - Title: Hovoria im vlci. Aká je agenda mladých smerákov v parlamente? Glücka zaujímajú regióny, Mažgúta kultúra 02 - Modified: 2024-04-10 09:50:25 - Feat.: - Title: Dolinková avizuje intenzívne rokovania o ďalšom dofinancovaní zdravotníctva 03 - Modified: 2024-04-08 14:35:16 - Feat.: - Title: Zistenie HN: Chystá sa politické zemetrasenie? SNS chce otvoriť koaličnú zmluvu, žiada posty Hlasu 04 - Modified: 2024-04-07 00:06:27 - Feat.: - Title: Hlas čaká veľký snem pred inauguráciou. Strana sa nestratí niekde v Smere, tvrdí Šutaj Eštok 05 - Modified: 2024-04-06 23:16:12 - Feat.: - Title: Fico gratuloval Pellegrinimu: Voľby dopadli skvele. Ľudia ukázali, že rozoznávajú, čo tejto krajne hrozí
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
20. apríl 2024 12:24