StoryEditor

Matovič sa na Facebooku doťahoval s kontroverzným aktivistom Daňom. Kvôli ponuke za milión

06.04.2019, 17:06
Autor:
TASRTASRredred
Šéf OĽaNO ponúka milión eur tomu, kto zverejní jeho nahrávku rozhovoru s Marianom Kočnerom z roku 2010, ktorý sa mal uskutočniť v bratislavskom komplexe Five Star Residence.

Šéf OĽaNO Igor Matovič v sobotu doobeda napísal na sociálnej sieti v statuse, že už len 40 hodín bude čakať milión eur na svojho majiteľa.

Práve túto sumu ponúkol Matovič v piatok na brífingu tomu, kto zverejní jeho nahrávku rozhovoru s Marianom Kočnerom z roku 2010, ktorý sa mal uskutočniť v bratislavskom komplexe Five Star Residence.

​"Tak som im ponúkol milión, ak priložia nahrávku, z ktorej to prepísali. Prečo? Lebo sa obsahu reálneho rozovoru nebojím a to, čo dala mafia von, sú vymyslené bludy," napísal šéf obyčajných.

Doplnil, že jeden človek sa predsa len prihlásil. Je ním kontroverzný aktivista a neúspešný kandidát na prezidenta Martin Daňo.

"Pre úplnosť - jeden z nich sa ozval - Daňo - vraj on tú nahrávku má, ale potrebuje, aby som ja išiel za Kočnerom do basy a vybavil od neho súhlas so zverejnením. Takto, milý Martinko Daňko - ak ju máš, tak ju zverejni a svojho kámoša Kočnera na nej jednoducho vypípaj = potom nepotrebuješ žiadny súhlas Kočnera. Chápeš? Kapíto?" píše Matovič.

Ten sa potom s Daňom doťahoval na Facebooku kvoli tejto ponuke za milión. "Igorko, akú mám istotu, že keď to pustím, nebudeš skrečkovať, že je to falzifikát? Napíš presné podmienky vyplatenia zmluvy," napísal Martin Daňo.

Správa Martina Daňa Správa Martina Daňa Facebook

Ponuka za milión eur

Matovič zvolal v piatok brífing po tom, ako do viacerých redakcií prišiel prepis nahrávky rozhovoru s Marianom Kočnerom, ktorý, je obvinený z objednávky vraždy Jána Kuciaka.

Podľa Matoviča je celý prepis vymyslený a taký rozhovor sa nikdy neuskutočnil. Matovič tvrdí, že sa s Kočnerom rozprával len raz, keď mu mal kontroverzný podnikateľ hovoriť o trestnom oznámení, ktoré mal na Matoviča pripravovať Richard Sulík.

"Sám neviem, o čom sme sa vtedy rozprávali, ale keď som si pozrel tento rozhovor, tak sú to bludy," povedal na tlačovej konferencii Igor Matovič. Podľa neho ja za šíreným tohto prepisu "mafia", ktorá sa ho snaží zastrašiť.

Zároveň prisľúbil milión eur tomu, kto mu prinesie originál nahrávky, z ktorej mal vzniknúť daný prepis. "Ponúkam vám milión eur, ak dáte originál nahrávky aj akúkoľvek kópiu rozhovoru, z ktorého je tento pamflet, ktorý nazývate prepisom."

Tým, že ten prepis nie je skutočný si je istý a verí, že peniaze nebude musieť nikdy vyplatiť. "Ja ponúkam túto sumu, lebo viem, že ten rozhovor neexistuje a nebudem ju musieť nikdy vyplatiť," uzavrel poslanec.

01 - Modified: 2024-03-05 11:07:45 - Feat.: - Title: Kočner žiadal odškodné 100-tisíc eur. Vo verdikte mu súd v Luxemburgu priznal len zlomok 02 - Modified: 2024-02-26 23:16:53 - Feat.: - Title: Prezidentský palác chceli obsadiť mimozemské sily aj „eštebák“. O post sa uchádzali mnohé výstredné mená 03 - Modified: 2023-12-15 09:21:49 - Feat.: - Title: 500 eur za voľby: Ľudia si požičali od úžerníkov. Únia Rómov podáva trestné oznámenie a vyzýva Matoviča 04 - Modified: 2023-10-03 13:35:36 - Feat.: - Title: Zachránili Matoviča rómske osady? Expert vidí zlom v preferenciách OĽANO inde 05 - Modified: 2023-10-02 09:21:14 - Feat.: - Title: Myslel som, že návrat Fica ľudia nedovolia, hovorí otec zavraždeného novinára Kuciaka
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
27. apríl 2024 01:36