StoryEditor

Danko na brífingu neodpovedal, či si písal so Zsuzsovou. Poprel, že by sa niekedy videli

11.02.2019, 13:50
Autor:
redredTASRTASR
Šéf parlamentu po otázke redaktora Markízy, povedal, že sa so Zsuzsovou nestretol ani ju nevidel.

Šéf parlamentu a SNS Andrej Danko, neodpovedal priamo na otázku, či si niekedy písal s obvinenou z objednávky vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej, Alenou Zsuzsovou.

​Buď robte politiku, alebo natáčajte Farmy

Danko po otázke redaktora Markízy, povedal, že sa "s tou pani nestretol ani nevidel." Potom kritizoval samotnú televíziu.

"To, čo robíte vy Markíza, je výsledok toho, kde spoločnosť speje. Buď robte politiku, alebo natáčajte Farmy. Ale neklamte. To, ako klamete pri stimuloch, je niečo nehorázne," pokračoval šéf národniarov.

Zopakoval, že so Zsuzsovou sa nevidel. "Ešte raz vám hovorím, nie som si vedomý, nevidel, nestretol a neviem, chcete, aby som išiel na detektor lži? Hocičo vám povieme, urobíte si aj tak svoju reportáž. A to ma veľmi mrzí, pretože dostávate spoločnosť tam, že jedného dňa sa budete čudovať, kde to skončí."

Viacerí vplyvní ľudia

Zsuzsová komunikovala posledné roky s viacerými vplyvnými ľuďmi.

Medzi nimi sú medzitým odvolaný námestník generálneho prokurátora pre netrestný úsek René Vanek, Martin Glváč, poslanec parlamentu a šéf Sme rodina Boris Kollár, predseda Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Juraj Droba či predseda parlamentu Andrej Danko (SNS). Písal o tom Denník N, ktorý sa pritom odvoláva na informácie z vyšetrovania prípadu.

Komunikáciu Zsuzsovej s vplyvnými ľuďmi získali podľa denníka vyšetrovatelia po zadržaní jej mobilu, počítača a po tom, čo dali tieto zariadenia preskúmať znalcom. Obvinená si komunikáciu s týmito mužmi archivovala a nie je vylúčené, že ju mohla používať aj na vydieranie.

01 - Modified: 2024-04-19 12:34:04 - Feat.: - Title: Je vylúčené, aby SNS vnucovala slovenskej kultúre iba svoj pohľad, kritizoval Mikloško 02 - Modified: 2024-04-19 10:39:49 - Feat.: - Title: SaS chce odvolávať Huliaka z postu predsedu výboru. Dôvodom je cigareta v parlamente 03 - Modified: 2024-04-18 18:00:37 - Feat.: - Title: Parlament v prvom čítaní schválil zákon o strategických investíciach, opozícia ho kritizuje 04 - Modified: 2024-04-18 12:16:01 - Feat.: - Title: Predčasné dôchodky si prešli veľkými zmenami. Poslanci schválili prísnejšie podmienky 05 - Modified: 2024-04-18 09:29:58 - Feat.: - Title: Ide o významný posun. Dôchodcovia ocenili návrh SNS ohľadom prenosu rekreačných poukazov seniorom
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
19. apríl 2024 21:01