StoryEditor

Danko ma neurazil prvýkrát. Bez kamier to je ešte horšie, hovorí o kauze "cigánočka" Nicholsonová

29.01.2019, 18:00
Urážky a sexuálne narážky v parlamente nie sú nič neobvyklé, no z parlamentu sa preč nechystá. Povedala to v rozhovore pre HN Lucia Nicholsonová.

Vulgarizmy a osočovanie v parlamente nie sú ničím neobvyklým, aj vy ste pána Danka viackrát nazvali plagiátorom, klamárom či zlodejom. Čím sa tá urážka z úst Andreja Danka na vašu adresu líši od tých ostatných?

Pána Andreja Danka som nikdy neurazila bez toho, aby to slovo, ktoré použijem, nemalo nejaké opodstatnenie. A to prichádzalo, v prevažnej väčšine prípadov, z dôkazov, ktoré boli uverejnené v médiách. Ak by som chcela pána Danka len tak hlúpo uraziť, tak by som mohla povedať to, čo koluje internetom. Že je hlupák alebo psychopat, alebo, že je to náhodný generátor slov. Toto by som mohla urobiť, no nikdy som to neurobila. Povedala som o ňom, že je plagiátor, pretože je plagiátor a máme dôkaz, že 63 strán z jeho 72-stranovej rigoróznej práce je opísaný text od cudzích autorov. To, že som povedala, že je zlodej duševného vlastníctva, sa tiež týka dôkazov, ktoré priniesli médiá a taktiež účelová komisia UMB. O pánovi Dankovi som povedala, že je klamár, pretože opakovane klamal.

V čom konkrétne?
Najprv hovoril, že svoju rigoróznu prácu poctivo písal. Hovoril, že dostatočne uvádzal zdroje na to, aby dal najavo, odkiaľ sú tie myšlienky, ktoré použil v textoch, a ukázalo sa, že to nie je pravda. Ukázalo sa, že sú to cudzie texty cudzích autorov, ktorí mu na to nedali súhlas. Aj odborníci, ktorých máme na písanie záverečných prác, jednoznačne skonštatovali, že tie zdroje tam nie sú uvedené tak, ako by mali byť. Keď sme ho odvolávali, tak zase hovoril, že to vie dokázať, pretože má nejaké poznámky. Ukázal nejakých sedem strán poznámok. Ja som teraz robila hlúpu seminárnu prácu a môžem vám ukázať poznámky. To ...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-04-16 07:55:57 - Feat.: - Title: Sledujeme nebývalý jav. Fico navodzuje romantický príbeh o troch prútoch (komentár) 02 - Modified: 2024-04-14 14:51:50 - Feat.: - Title: Hlasy z koalície k rekonštrukcii vlády: Blaha hovorí o hoaxoch. Opozícia pri jednej téme pochválila Fica 03 - Modified: 2024-04-11 17:59:10 - Feat.: - Title: Danko chce dusiť parlamentnú rozpravu, po voľbách má zelenú od Hlasu na zmeny v rokovacom poriadku 04 - Modified: 2024-04-10 15:10:40 - Feat.: - Title: „Všetko je v poriadku,“ zakričal Pellegrini po rokovaní koaličnej rady. SNS vo svojom postoji otočila 05 - Modified: 2024-04-10 13:17:17 - Feat.: - Title: Naď vysvetľoval kontroverznú kampaň Demokratov: Pôjdeme na hranu, výroky na našich bilbordoch sú nechutné
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
19. apríl 2024 04:10