Anna BelousovováHNtelevízia
StoryEditor

Belousovová sa zastala Nicholsonovej: Danko už prekračuje všetky medze

28.01.2019, 21:06
Autor:
klkl
Belousovová dodala, že "Danko už dávno patrí do rúk odborníkov na psychiatriu."

Bývalá šéfka SNS Anna Belousovová sa v najnovšom spore medzi Andrejom Dankom a Luciou Ďuriš Nicholsonovou zastala liberálnej poslankyne a to i napriek tomu, že sama priznáva, že nie je jej fanúšičkou.

"To, čo si dovolil voči nej ten plagiátor, privatizér a hňup, tak to už prekročilo všetky medze," napísala v statuse na sociálnej sieti.

Belousovová dodala, že "Danko už dávno patrí do rúk odborníkov na psychiatriu. Jeho správanie tomu nasvedčuje stále viac a viac."

Reagovala tak na najnovšiu kauzu, keď predseda parlamentu v diskusnej relácii označil opozičnú poslankyňu "nejakou cigánočkou zo Sas-ky." Povedal tak v súvislosti s tým, že Nicholsonová patrí k jeho najväčším kritikov v súvislosti s jeho rigoróznou prácou. 

V HNtelevízii si pozrite aj archívny rozhovor s Annou Belousovovou, kde hovorila aj o Dankovi:

​"Andrej Danko prerazil dno. Už som si myslela, že nemôže nikam klesnúť, ale po týchto slovách klesol ešte nižšie. Nič na mňa nemá a preto používa takéto urážky," reagovala pre HN poslankyňa.

Kritikou na výrok súčasného šéfa národniarov nešetrili ani ďalší predstavitelia opozície. "Zlodej zapr..ný. Za toto ti raz šľahnem po papuli, keď sa s tebou stretnem zoči-voči," odkázal mu Igor Matovič.

"Keď sa pozriete bližšie, tak spozorujete badateľné podobnosti medzi Dankom a Slotom. S rozdielmi je to už ťažšie. Lucii v tomto vyjadrujem maximálnu podporu. Takéto správanie v slušnej spoločnosti 21. storočia nemá miesto. Ešte stále váhate, či ísť voliť? Lebo Dankovi voliči pôjdu," povedal zas Martin Poliačik z Progresívneho Slovenska. 

01 - Modified: 2024-04-16 07:55:57 - Feat.: - Title: Sledujeme nebývalý jav. Fico navodzuje romantický príbeh o troch prútoch (komentár) 02 - Modified: 2024-04-14 14:51:50 - Feat.: - Title: Hlasy z koalície k rekonštrukcii vlády: Blaha hovorí o hoaxoch. Opozícia pri jednej téme pochválila Fica 03 - Modified: 2024-04-11 17:59:10 - Feat.: - Title: Danko chce dusiť parlamentnú rozpravu, po voľbách má zelenú od Hlasu na zmeny v rokovacom poriadku 04 - Modified: 2024-04-10 15:10:40 - Feat.: - Title: „Všetko je v poriadku,“ zakričal Pellegrini po rokovaní koaličnej rady. SNS vo svojom postoji otočila 05 - Modified: 2024-04-10 13:17:17 - Feat.: - Title: Naď vysvetľoval kontroverznú kampaň Demokratov: Pôjdeme na hranu, výroky na našich bilbordoch sú nechutné
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
19. apríl 2024 16:54