StoryEditor

"Leziete mi na nervy a rozprávate sprostosti." Ako poslankyňa SaS provokuje koalíciu

09.08.2018, 00:00
Autor:
lmlm
Z neznámej ženy je teraz už politická celebrita. Pozrite si v letnom seriáli, čím zaujala Jana Cigániková.

Začalo sa to nevinne. Skoro nevinne. Na sociálnej sieti sa objavili bilbordy so ženskými nohavičkami. Dovtedy neznáma osoba zrazu okamžite zaujala. Na kandidátke SaS sa objavilo meno Jana Cigániková.

"Keď na bežný spôsob ľudia nereagujú, skúsila som niečo iné," okomentovala túto svoju prezentáciu. Čas plynul, jej kontroverznosť zostala.

​Z neznámej ženy je teraz už politická celebrita. Jej meno sa zviditeľnilo "slávnymi" horalkami, kvôli ktorým šéf SNS Andrej Danko menil Rokovací poriadok.

Jana Cigániková zaujme vždy. A hlavne provokuje koaličných poslancov (viac vo videu). Jej ostrý slovník mnohých zaujal, teda okrem koaličných poslancov. Napríklad poslancovi Mosta v pléne povedala, že jej lezie na nervy a hovorí sprostosti (viac vo videu).

Cigániková je známa tým, že nemá problém pustiť sa do hocikoho. Pamätná je jej fotka, ako odišla z poslaneckej lavice k pultu, keď rečnil vtedajší premiér Robert Fico.

Najnovšie vyprovokovala koaličnú SNS tým, že zverejnila fotografiu z operácie. V tomto prípade mala na to právo, jej politický nepriateľ Andrej Danko má však na to iný názor. 

DNES SOM ZVLÁDLA DVE OPERÁCIE ??‍⚕️☝️ Chcela som ešte chvíľu robiť tajnosti, ale už sa musím pochváliť ? Celé leto stážujem v jednej zo štátnych nemocníc, aby som sa konfrontovala s reálnou praxou a vypočula si ľudí, ktorí tu pracujú. Naozaj mi záleží na tom, aby som nerobila rozhodnutia len tak od stola a najmä, aby som sa rozhodovala správne. Dnes ma prizvali k operáciám obličiek. Pri prvej na mňa prišli na chvíľku návaly tepla, trošku som to predýchala a potom už úplná pohoda. Postavila som sa za chrbát operatéra a pozerala celý proces z vyvýšeného stolčeka, ktorý mi pridelili ? Doktor vyberal nádor. Podarilo sa ? Krásna, profesionálna, čistá robota celého tímu. V druhom prípade museli vybrať celú obličku. Pripadali mi úžasní. Starší skúsený lekár, odovzdávajúci svoje vedomosti ďalším. Sestra, ktorá nepotrebuje inštrukcie a vie, ktorý nástroj podať. Trpezlivosť, múdrosť, odvaha. A zachránené zdravie. Vlastne životy. Zvláštne, ako veľa robí náhľad na situáciu. Tým, že som vedela, že sa pacientom pomáha a že netrpia, pohľad, ktorý som si myslela, že by som nikdy nezvládla mi po prvotnom návale emócií pripadal vlastne ukľudňnujúci a svojím spôsobom pekný. Krása je v tom zázraku, ktorý medicína a medici dokážu. Parádna skúsenosť ? Zajtra sa idem pozrieť na operáciu s robotom, ktorý je jediný na Slovensku ? Stále viac mi je cťou byť súčasťou tohto sveta❤️ #doctors #nurses #medicine #reform #healthpolicy #willbebetter

Príspevok, ktorý zdieľa Janka Cigániková (@jankaciganikova),

Najlepšie výroky poslankyne SaS Jany Cigánikovej si pozrite vo videu.

01 - Modified: 2024-04-18 18:59:18 - Feat.: - Title: Gruzínci nedovolia prokremeľskej vláde zostať pri moci, tvrdí prezidentka. Spory vyvolal zákon podobný ruskému 02 - Modified: 2024-04-18 18:00:37 - Feat.: - Title: Parlament v prvom čítaní schválil zákon o strategických investíciach, opozícia ho kritizuje 03 - Modified: 2024-04-18 14:18:55 - Feat.: - Title: Gröhling: Zákon k situácii s medveďmi je nebezpečný, rieši aj vlky a rysy 04 - Modified: 2024-04-18 12:34:23 - Feat.: - Title: SaS chce zvolať hospodársky výbor pre údajnú nečinnosť Sakovej. Je to kampaň pred voľbami, reaguje rezort 05 - Modified: 2024-04-17 14:48:17 - Feat.: - Title: Zákon o strategických investíciách zbaví vinníkov zodpovednosti, tvrdí SaS
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
19. apríl 2024 02:47