StoryEditor

Danko sa pustil do analytika Naďa. Nezastrašujte ma, ak sa rozhodnem ísť do politiky, budete to cítiť, odkázal šéfovi SNS

06.05.2018, 18:30
Autor:
redred
Šéf SNS Andrej ​Danko vyhlásil, že sa nechce o Naďovi baviť, lebo je podľa neho "platený švédskou firmou SaaB.

Šéf SNS Andrej Danko dnes v diskusii v televízii Markíza ostro kritizoval riaditeľa Slovenského inštitútu pre bezpečnostnú politiku Jaroslava Naďa.

Ten je pravidelným kritikom miliardového nákupu stíhačiek, ktorý chystá ministerstvo obrany pod vedením SNS.

​Danko vyhlásil, že sa nechce o Naďovi baviť, lebo je podľa neho "platený švédskou firmou SaaB." "Preto chce, aby sme nakúpili švédske Gripeny. Pán Naď je dlhodobo financovaný touto firmou," povedal Danko.

Naď sa voči týmto obvineniam ostro ohradil v statuse na sociálne sieti. "Ani ja osobne, ani nejakí “moji blízki” (koho mal na mysli konkrétne???), ani inštitút ktorý vediem, nemáme žiadnu zmluvu ani iný “konzultačný či lobingový” vzťah so spoločnosťou Saab. Ani sme nikdy nemali. Je pravda, že Saab je oficiálnym a zverejneným partnerom podujatí ako sú Globsec (kde som pracoval do 2015), Spoločne o obrane a bezpečnosti, SIAF, atd atd. Jednoducho si rovnako ako iné slovenské či zahraničné firmy (vrátane priamych konkurentov Saabu ako je napr. Lockheed Martin, výrobca F 16) platí aj Saab reklamu na týchto podujatiach," vysvetlil Naď.

Dodal, že si zásadne vyprosí bludy voči jeho osobe. Naďa ďalej pripomína všetky kauzy, ktoré majú byť spojené s Dankom.

"Vyprosím si to od osoby, ktorá cez svoju stranícku chobotnicu dotiahla do bezpečnostných zložiek tohto štátu bývalých komunistov, politrukov a štbákov, čím narúša základný bezpečnostný rámec tejto krajiny. ktorého rodina za Mečiara HRDO ODBORNE A NÁRODNE sprivatizovala za zlomok ceny a potom zničila predtým úspešnú firmu v Revúcej," píše Naď.

Na záver dodal, že nie je politik, ale keď sa ním rozhodne byť, tak to Danko bude cítiť.

"Mňa nezastrašujte, ani Vaši nominanti nech mi neposielajú kadejaké ponuky “na dohodu” cez mojich priateľov, a ani ma láskavo neokydávajte, lebo baviť sa môžeme aj inak...," odkázal Naď.

01 - Modified: 2024-04-19 10:39:49 - Feat.: - Title: SaS chce odvolávať Huliaka z postu predsedu výboru. Dôvodom je cigareta v parlamente 02 - Modified: 2024-04-18 09:29:58 - Feat.: - Title: Ide o významný posun. Dôchodcovia ocenili návrh SNS ohľadom prenosu rekreačných poukazov seniorom 03 - Modified: 2024-04-18 11:20:24 - Feat.: - Title: VIDEO Huliak chce dokázať, že CO2 prospieva rastlinám. Zapálil si cigaru v priestoroch parlamentu, je to však zakázané 04 - Modified: 2024-04-13 11:16:30 - Feat.: - Title: Pre Slovensko by bolo najlepšie, keby bol šéfom Národnej rady Danko, vyhlásil Fico 05 - Modified: 2024-04-13 09:55:50 - Feat.: - Title: Návrh z dieľne SNS: Poslanci chcú, aby mohli zamestnanci rekreačný poukaz preniesť na rodiča
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
20. apríl 2024 05:14