Imrich BérešPeter Mayer
StoryEditor

Zuzana Bérešová poprela, že by ju jej bývalý manžel Béreš fyzicky napadol

14.04.2018, 21:29
Autor:
TASRTASR
Exmanželka Imricha Béreša odmieta medializované informácie o napadnutí.

Zuzana Bérešová, bývalá manželka finančníka a exposlanca za stranu ANO Imricha Béreša nemá záujem o akýkoľvek kontakt s médiami, ktoré žiada o rešpektovanie jej súkromia, najmä s ohľadom na ich spoločných synov. Uvádza to v stanovisku, ktoré poskytla TASR v reakcii na informácie Denníka N o údajnom incidente spred 15 rokov, pri ktorom ju mal exmanžel fyzicky napadnúť.

"K autentickosti zverejnenej lekárskej správy a údajnému incidentu som sa vyjadrila pred 15 rokmi na polícii, kde som celú udalosť poprela a dodnes ju považujem za formu diskreditácie môjho bývalého manžela. Týmto je pre mňa celá záležitosť uzavretá," píše Bérešová s tým, že napriek rozchodu je a bol jej bývalý manžel vynikajúci a starostlivý otec, ktorému vždy záležalo na dobrej výchove a vzdelaní ich synov.

"I pri prekonávaní ťažkých chvíľ pri úmrtí nášho prvého syna a vážnej diagnóze tretieho, chcem vyzdvihnúť našu spoločnú snahu a vzájomný rešpekt, ktorými sa nám podarilo tieto nesmierne tragické chvíle prekonať. Doteraz máme korektné a slušné vzťahy," uzavrela Bérešová.

Denník N publikoval v piatok (13.4.) správu podľa ktorej mal Béreš bývalú manželku v roku 2003 v podnapitom stave fyzicky napadnúť. Opiera sa o lekársku správu z 26. februára 2003, podľa ktorej v ten deň prišla krátko pred dvanástou hodinou na poludnie do nemocnice na Kramároch na urgentný príjem vtedajšia Bérešova manželka Zuzana a ošetrujúcemu lekárovi povedala, že ju manžel "surovo napadol".

Béreš pre denník poprel, že manželku fyzicky napadol a vyhlásil, že nemá vedomosť ani o jej vtedajšej hospitalizácii. Lekársku správu Béreš označil za kópiu krajne nevierohodnej listiny, ktorú vidí prvýkrát a nemá dôvod sa k nej vyjadrovať.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
24. apríl 2024 07:48