StoryEditor

Čo tvrdí Hedviga

14.09.2006, 00:00

-- Napadli ju po tom, čo sa jej posádka auta s maďarskou poznávacou značkou pýtala na cestu do Nových Zámkov. Nikdy vraj netvrdila, že telefonovala. Pôvodne však chcela volať kamarátke, aby si spresnila, ako sa tam dostanú, ale to si rozmyslela, lebo bolo príliš skoro ráno.
-- Napadli ju dvaja 20- až 22-roční chlapci, ktorí na ňu pokrikovali "na Slovensku po slovensky". Fackovali ju, cítila aj údery do brucha. Na katedre školy, kde sa po útoku ukryla, ju odfotili s množstvami poranení na tvári.
-- Nepamätá sa na všetko, čo sa stalo. Má len niekoľko momentov v pamäti. So spomienkami jej teraz pomáha psychiater.
-- Nie je isté, že je to jej rukopis. Citujú úryvok z jej policajného spisu: "Sporné zápisy vzhľadom na druh písma pokladáme za ťažko spracovateľné, nemôžeme zaručiť jednoznačný záver. Guľôčkové písmo nestačí na presnú identifikáciu." Polícia podľa nich neporovnala rukopis s podozrivými páchateľmi, ale len s jej písmom.
-- Známku na obálke naslinila -- ale až potom, ako ju dostala poštou. Polícia ju totiž vyzvala, aby im ju doniesla. Predtým ju však zahodila do koša a známka sa uvoľnila, a preto ju nalepila späť.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
18. apríl 2024 19:08