28.03.2007, 00:00

Stanislav Janiš (SDKÚ-DS): -- Majetok mi zostáva ten istý ako vlani: byt, auto. Za rok 2005 som zarobil 570-tisíc z poslancovania a 167-tisíc iný príjem. Vtedy som uviedol dva byty, auto, 2 x zastavanú plochu a nádvorie, garáž, úspory v banke, hypotéku.

Ján Zvonár (Smer-SD): -- Bývam v rodinnom dome, mám ešte dva byty v spoločnom vlastníctve s manželkou v Bratislave plus nejaké úspory. Okolo milióna bol môj príjem, pred zvolením do parlamentu som bol konateľom spoločnosti.

Boris Zala (Smer-SD): -- Ešte som ho nepodal, ale už ho mám vyplnené. Odovzdám ho v stredu. Čo je v ňom, fakt si nepamätám. Poslanecký plat celý rok: 600-tisíc. Mám byt a auto.

Jozef Šimko (KDH): -- Priznanie som už odovzdal. V mojom majetku sa nič dramaticky nezmenilo. Venujem sa len poslaneckej práci, vedľajší úväzok nemám. Mám rodinný dom s manželkou a jednu prístavbu, trápili sme sa s vybudovaním 4 -- 5 rokov vlastnými silami, auto mám stále to isté, asi 5-ročné. Dve deti mám na VŠ, takže sa veľa rozhadzovať nedá.

Katarína Tóthová (ĽS-HZDS): -- Mám byt s manželom, chatu a auto. Okrem poslaneckého platu som mala polovičný úväzok na právnickej fakulte. Asi 10-tisíc korún mesačne, čo je smutné.

Rudolf Pučík (SNS): -- Už je to podané, mne to robí poradca, ja som to len podpísal. Nič sa mi nezmenilo. (V majetkovom priznaní pri ujatí sa funkcie mal majetok: zastavané plochy a nádvoria 20x, záhrady, ovocné sady, orná pôda, 10x poľnohospodárske objekty, dom a administratívna budova, úspory v banke, zariadenia bytu, hotovosť.)

Tibor Mikuš (ĽS-HZDS): -- Nepodal som ho ešte, zostalo doma. Nikdy som ešte nemeškal, takže to stihnem aj teraz. Nič sa mi nezmenilo oproti roku 2005. Tam mal príjem okolo 800-tisíc a majetok -- byt, garáž, rodinný dom, orné plochy, auto, záhrady, knihy, zbrane, umelecké predmety, akcie a cenné papiere, hypotéka, peniaze na účtoch, podiely vo firmách osobná pôžička a hotovosť.

Zolt Simon (SMK): -- Vlani som zarobil okolo 700-tisíc korún. Mám pozemky, a jedno osobné auto, polovicu rodinného domu, dvor, záhradu.

Marián Záhumenský (Smer-SD): -- Dnes som ho podal. Mám rodinný dom, záhradu, pozemok, jednu malú farmu, finančnú hotovosť, podiely v obchodných spoločnostiach.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
23. apríl 2024 10:18