Premiér Robert FicoHN/Pavol Funtál
StoryEditor

Moja trpezlivosť je božská, hovoria mi, že som príliš ústretový, vyhlásil Fico

09.12.2017, 12:32
Autor:
TASRTASR
Fico tvrdí, že nie je možné riadiť firmu tak, že bude búchať po stole.

Líder Smeru-SD má úplne inú predstavu, ako riadiť stranu z hľadiska komunikácie vedenia a regionálnych štruktúr. Povedal to v záverečnom slove na sneme Smeru-SD v Martine.

"Na Madagaskare existuje príslovie, že je správne jedným okom sa pozerať dopredu a druhým niekedy dozadu. Ja sa tomu nebránim. Som presvedčený, že každá úroveň riadenia strany bude využitá na to, aby sme povedali, či chceme, alebo nechceme naštartovať naše motory," odkázal delegátom.

Záverečný príhovor Roberta Fica sa začína v 35. minúte videa

Zároveň avizoval, že na predsedníctve sa v blízkej budúcnosti vykonajú zmeny týkajúce sa krajských aj okresných šéfov Smeru-SD.

Fico si zároveň uvedomuje, že súčasný generálny manažér strany Ján Richter, ktorý zastáva aj funkciu ministra práce, je vyťažený. "Uvedomujem si, že pri takom vyťažení, ako má Ján Richter, je komplikované riadiť procesy v strane. Riešime to," uistil.

Premiér na záver zdôraznil, že nepovažuje stranu za firmu. "Strana, to je obrovské množstvo ľudí a príbehov. Moja trpezlivosť je božská. Niektorí hovoria, že to až príliš preháňam s ústretovosťou. Ale nie je možné riadiť stranu tak, že budem búchať po stole. Každý proces musí prejsť ľudskou diskusiou," dodal.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
26. apríl 2024 06:08