StoryEditor

Hotel zrušil akciu ĽSNS, na Facebooku vypukla vojna. Fašistické praktiky, búria sa kotlebovci

24.10.2017, 13:09
Autor:
chocho
Proti akcii sa postavila riaditeľka hotela Alžbeta Abrahová, o čom kreatívnym spôsob informovala na sociálnej sieti.

Včera mali mať kotlebovci stretnutie v Hoteli Bratislava, kde mal za účasti Mariana Kotlebu vystúpiť aj kandidát na šéfa bratislavského kraja Ľubomír Huďo, ktorého ĽSNS podporuje. Na akcii sa mali predstaviť aj kandidáti kotlebovcov na poslancov v Bratislavskom samosprávnom kraji.

Nič sa však nekonalo. Proti akcii sa postavila riaditeľka hotela Alžbeta Abrahová, o čom kreatívnym spôsob informovala na sociálnej sieti. Na Facebooku tým spustila vojnu.

"Pre tých, ktorých zastihla informácia o tom, že Hotel Bratislava podporuje nacizmus a rasizmus - stretnutie pána Kotlebu a jeho strany sa v Hoteli Bratislava nekoná. Ako riaditeľka hotela zásadne odsudzujem rasizmus, nacizmus, fašizmus, terorizmus a ďalšie podobné nezmysly," napísala pri fotke, ktorá bola zavesená na oficiálnu facebookovú stránku hotela.

Fotografia Abrahovej pod statusom oznamuje, že v hoteli preferujú hipsterský štýl, nie Hitlerov.

Ako to už býva, na rozvášnené reakcie kotlebovcov a ich priaznivcov sa dlho čakať nemuselo. Nechýbali už ani bežné obvinenia z diskriminácie, dvojakého metra či paradoxne z fašizmu. Na facebookovej stránke hotela sa však zdá, že viac ľudí tento krok oceňuje. Pod príspevkom je v čase písania tohto článku 123 komentárov.

"Radšej si ubytujte v tej drevárni 500 utečencov. Rozumná voľba slniečkárikov," radí vedeniu hotela Matej, ako keby na svete existovali len kotlebovci a utečenci. Lara zvolila "prepracovanejšiu" taktiku: "Koľko Rómov je zamestnaných v tomto hoteli?Ani jeden?A vy nie ste rasistka pani riaditeľka?"

Facebook

Facebook

​Milan spomenul aj úhlavného nepriateľa kotlebovcov, prezidenta Andreja Kisku. "Slušným ľuďom stretnutia neumožníte, ale s fašistom Kiskom si ruky podávate," napísal pod fotkou riaditeľky. "Hlavne, že používate fašistické praktiky, ste na smiech a dúfam, že dobrá žaloba vás neminie," reaguje ďalší Matej.

Facebook

Facebook

​Mnoho ľudí však hotel za rozhodnutie akciu zrušiť chváli. "Veľmi si vážim, že ste sa nebáli a míting Kotlebovcom zrušili," napísal Milan. "Profesionálny a občiansky odvážny prístup manažmentu. Veľký rešpekt," komentuje Štefan.

Facebook

Facebook

01 - Modified: 2024-04-18 14:08:09 - Feat.: - Title: Bratislavské letisko patrí k desiatke najlepších letísk vo východnej Európe 02 - Modified: 2024-04-18 14:00:59 - Feat.: - Title: V Bratislave sa poobede tvoria kolóny, zdržíte sa aj 20 minút 03 - Modified: 2024-04-19 12:52:07 - Feat.: - Title: V Bratislave vznikne veľký parkovací dom pre takmer 500 áut. Má slúžiť aj tým, ktorí smerujú do centra mesta 04 - Modified: 2024-04-18 11:51:59 - Feat.: - Title: V bratislavskom Ružinove plánujú postaviť polyfunkčný objekt za 21 miliónov eur 05 - Modified: 2024-04-13 09:30:00 - Feat.: - Title: Piknik v záhrade či prírodná galéria. Život v Bratislave nemusí byť drahý. Prinášame ti ZOZNAM miest, kde neminieš ani cent
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
20. apríl 2024 07:51