StoryEditor

Uznávaný šéfkuchár: Aj menu za 3,50 môže byť výborné

08.07.2016, 20:15

"Celý život bojujem proti vegete," vyhlásil v HNtelevízii uznávaný slovenský šéfkuchár Marcel Ihnačák, ktorý varil aj so svetoznámym Jamiem Olivierom a má dve michelinské hviezdy. "Przní každé jedlo," dodal o známom dochucovadle.

Za problém slovenskej kuchyne považuje mrazené polotovary, najmä zeleninu. V menu problém nevidí. "Nie je to len otázka peňazí, aj lacné jedlo môže byť dobré," myslí si. Pozrite si celý rozhovor s Ihnačákom o slovenskej kuchyni či trendoch vo varení v HNtelevízii.

01 - Modified: 2024-05-11 12:30:00 - Feat.: - Title: Čoraz viac ľuďom sa v dospelosti objavuje alergia na potraviny. Čo sa to s nami deje a prečo je za tým aj prílišná hygiena? 02 - Modified: 2024-05-10 11:00:00 - Feat.: - Title: Najnebezpečnejší syr na svete: Casu martzu je len pre silné žalúdky. Jeho hlavnou ingredienciou sú larvy 03 - Modified: 2024-05-09 09:00:00 - Feat.: - Title: Žena s extrémne zriedkavou diagnózou štyri roky nič nezjedla. Vysvetľuje dennú rutinu, ktorú musí dodržiavať, aby prežila 04 - Modified: 2024-04-30 10:49:14 - Feat.: - Title: Turistika v Tatrách môže byť aj o jedle. Na týchto horských chatách si vychutnáte najlepší kotlíkový guľáš či parenú buchtu za rozumnú cenu 05 - Modified: 2024-04-05 09:36:59 - Feat.: - Title: Prečo ceny jedla skokovo stúpli? Zdraženie potravín má aj znaky špekulatívnej bubliny
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
11. máj 2024 17:42