StoryEditor

Na ktoré potraviny si v lete dať pozor a ako sa bežné jedlá menia na jedy

05.08.2020, 18:00
Autor:
ipip
Ako sa potraviny ľahko môžu zmeniť na zdroj nákazy?

Nesprávnym výberom a skladovaním potravín sa aj pre mnohých obľúbené leto môže zmeniť na nočnú moru. Namiesto dovolenky alebo oddychu pri vode nám zaberú čas zdravotné ťažkosti. Aj taký je scenár tých, ktorí v lete zanedbajú základné zásady, týkajúce sa zaochádzania s potravinami.

Odborníčka a nutričná terapeutka Monika Tělupilová pre HN prezradila, na ktoré potraviny si v horúčavách dávať pozor a ktorých chýb sa vyvarovať.

V galérii si pozrite, ktoré potraviny sú v tomto období najrizikovejšie a ako sa z nich ľahko môžu stať zdroje nákazy:

Monika Tělupilová

  • Odborníčka na zdravé stravovanie.
  • Nutričný garant projektu CEFF (Certified E-Friendly Food, Potraviny a doplňky stravy bez zbytečné chemie) Česká republika.
  • Svoje kvalifikácie aktuálne rozšírila o laktačné poradenstvo a koučovanie so zameraním sa na genderovú inteligenciu.

01 - Modified: 2024-05-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Majiteľ Viech Vojtěch Záhorský: Baví ma tvoriť priestory na výmenu názorov 02 - Modified: 2024-05-11 12:30:00 - Feat.: - Title: Čoraz viac ľuďom sa v dospelosti objavuje alergia na potraviny. Čo sa to s nami deje a prečo je za tým aj prílišná hygiena? 03 - Modified: 2024-05-11 08:00:00 - Feat.: - Title: Môžem vypiť drink, do ktorého spadla muška? Niektoré druhy ti môžu narobiť poriadne zdravotné problémy 04 - Modified: 2024-05-03 13:10:14 - Feat.: - Title: Potraviny sú drahšie na celom svete, najviac bolo zasiahnuté mäso 05 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
11. máj 2024 20:44