StoryEditor

Napísali o... Danielovi Krajcerovi

18.08.2006, 00:00

Desať rokov spovedal politikov v najsledovanejšej televízii Markíza, čo znamená, že má vysokú školu na to, aby sa čitateľ o ňom dozvedel len to, čo sám naozaj chce. Od septembra bude Daniel Krajcer pracovať v menej sledovanej televízii JOJ. Okrem moderovania svojej relácie bude mať aj funkciu vo vedení televízie. (Mirka Kernová, SME)

Okrem manažérskeho miesta sa však Krajcer aj naďalej bude venovať politike. Televízia zrejme zruší pomerne čerstvú reláciu Box, keďže moderátor aj hovorca Jojky povedali jasné nie na otázku, či Krajcer nahradí Veroniku Tóthovú. Otázna je aj budúcnosť nedeľnej Sedmičky. "Daniel Krajcer bude mať vlastný politický formát a ďalšie vysielanie Boxu aj Sedmičky zvažujeme," znie stanovisko TV Joj. (Mária Ďurčeková, Plus 7 dní)

Šéf HZDS Vladimír Mečiar má štýl. V čase, keď mečiarovci hľadali na svoju kandidátku osobnosti, oslovili aj moderátora politickej talkshow Daniela Krajcera. (Soňa Baniarová, Nový čas)

Nie všetko však záleží na forme relácie. "Veľa závisí asi aj od moderátorov a z toho hľadiska sa mi zdá, že je to najslabšie na JOJ. STV má istý štandard a najlepšie je to na Markíze." Moderátor Sita Daniel Krajcer sa podľa mediálneho analytika Miloša Mistríka stáva partnerom politikov. V STV je zasa "prílišná distingvovanosť, čo je možno na škodu". (SME)

menuLevel = 2, menuRoute = style/civilizacia, menuAlias = civilizacia, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
29. apríl 2024 03:07