StoryEditor

Hlasy po zápase

08.09.2005, 00:00

Dušan Galis, tréner SR: Zápas sme rozohrali dobre a mali sme ho doviesť do víťazného konca. Chlapcom nemôžem nič vytknúť, bojovali v priebehu celých 90 minút, za čo im musím poďakovať. Škoda len gólu v našej sieti, pri ktorom sme doplatili na chybu.
Jurijs Andrejevs, tréner Lotyšska: Chceli sme sa revanšovať pred vlastnými divákmi za prehru v Talline a som presvedčený, že sa nám to podarilo. Bol to vynikajúci zápas z oboch strán. Myslím, že remíza vzhľadom na vývoj stretnutia je spravodlivá a že naši diváci môžu byť s výsledkom spokojní.
Kamil Čontofalský, brankár SR: Ešte nikdy sa mi nestalo, aby mi rozhodca odpískal nedovolené držanie lopty nad šesť sekúnd. Bol to zbytočný vyrovnávajúci gól
Martin Škrteľ, obranca SR: Absolvoval som kvalifikačný debut v A-tíme a myslím, že s výkonom môžem byť spokojný. S Kratochvílom sme už hrali v stopérskej dvojici druhýkrát a myslím, že nám to klape. Škoda tejto remízy, lebo podľa môjho názoru sme mali zvíťaziť.
Vratislav Greško, stredopoliar SR: Bolo to vynikajúce stretnutie, v ktorom sme takmer 40 minút viedli. Stále nechápem, prečo rozhodca odpískal ten nepriamy voľný kop vo vnútri šestnástky. Kvalifikácia je však stále otvorená a osud máme vo svojich rukách.
Jurijs Laizans, strelec gólu Lotyšska: Výborní boli naši fanúšikovia, ktorí nás neúnavne povzbudzovali. Najmä pre nich som šťastný, že sa mi podarilo streliť vyrovnávajúci gól.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
02. máj 2024 05:59