StoryEditor

Fotovoltaika je správnou voľbou pre lepšie ESG hodnotenie vašej firmy. Prečo?

01.05.2024, 00:00

Zistite, ako fotovoltaika môže premeniť vašu firmu k lepšiemu. Spoznajte spôsoby, akými ovplyvní ESG hodnotenie vašej spoločnosti.

Radi by sme vám priblížili jednu z najlepších investícií, ktorú môžete pre svoju firmu urobiť - inštaláciu fotovoltaických panelov. Poďme si pohovoriť o ESG hodnotení a o tom, ako môže fotovoltaika ovplyvniť vašu spoločnosť v tomto ohľade.

Spoločnosť, ktorá je lepšia v očiach investorov, klientov aj dodávateľov

ESG hodnotenie je dnes nevyhnutným meradlom pre hodnotenie environmentálnej, sociálnej a správnej zodpovednosti vašej firmy. Bez ohľadu na to, či je vaša spoločnosť veľká alebo malá, všetky firmy sú stále viac pod tlakom spoločnosti, aby preukázali svoj záväzok k udržateľnosti a zodpovednému podnikaniu.

Inštalácia FVE panelov môže významne prispieť k zlepšeniu vášho ESG hodnotenia. Ako to dosiahnuť? Predovšetkým, fotovoltaika znižuje emisie skleníkových plynov a vaša spoločnosť tak robí menej záťažlivú pre životné prostredie. To je kľúčový prvok pre lepšie environmentálne hodnotenie.

image
reWatt

Ďalší aspekt je sociálna zodpovednosť vašej firmy. Investícia do obnoviteľných zdrojov energie, ako je fotovoltika pre firmy, ukazuje vašu angažovanosť v boji proti zmene klímy. Vďaka úsporám na energiách môžete náklady venovať na rozvoj firmy, vytvárať pracovné miesta a investovať späť do komunity, čo má pozitívny vplyv na váš sociálny rating. Ide o významný krok vpred, ktorý vám prinesie benefit vo forme náskoku pred konkurenciou.

Nakoniec, firemná fotovoltaika znamená tiež správne podnikateľské rozhodnutie. Okrem zníženia nákladov na energiu môžete využiť aj rôzne daňové úľavy a dotácie, ktoré sú k dispozícii pre podniky, ktoré investujú do obnoviteľných zdrojov energie.

K realizácii svojho fotovoltaického projektu, môžete osloviť projekčnú a realizačnú firmu. Istotu spoľahlivosti a profesionálneho prístupu nájdete u spoločnosti reWATT Slovakia s.r.o. - Košice, ktorá sa postará o čo najrýchlejšie zahájenie a dodanie fotovoltaickej elektrárne. Tím odborníkov, vás prevedie komplexnou výstavbou FVE tak, aby pre vás bolo všetko bez starostí. Pripravia projekčnú dokumentáciu pre stavebné povolenie, zabezpečia výstavbu fotovoltaiky, pripojenie do siete, umožnia detailné monitorovanie, poskytnú konzultácie týkajúce sa PPA, poradenstvo v oblasti ESG hodnotenia a postarajú sa o záručný a pozáručný servis fotovoltaiky. Všetko v rámci splnenia dotácií.

image
reWatt

Technológie so zárukou kvality

Istotu kvality máte pri využití modulov od Tier 1 výrobcov (Solar Edge, Huawei, Jinko Solar, Canadian Solar atď.) a profesionálnych montážnych systémov K2 Systems. V rámci projekcie a výstavby FVE uvažujte aj nad zlepšením projektu využitím Battery Storage systému (BSS), ktorý zefektívni váš energetický manažment, pretože umožní optimalizovať výrobu a spotrebu elektriny.

Veríme, že inštalácia solárnych panelov je nielen investíciou do budúcnosti vašej spoločnosti, ale aj do budúcnosti našej planéty. Vaša firma bude nielen udržateľnejšia a zodpovednejšia, ale aj konkurencieschopnejšia a lepšie pripravená na budúce výzvy.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
14. máj 2024 16:02