StoryEditor

Nákup firemnej techniky môže byť teraz oveľa výhodnejší

25.04.2024, 00:00

Viesť v súčasnej dobe úspešnú firmu, alebo inštitúciu, nemusí byť jednoduché. Pri všetkých nákladoch na jej chod je dobré vedieť, ako a kde sa dá ušetriť pri nákupe potrebnej techniky. Viac o tejto téme nám porozprával Jaroslav Bača, manažér B2B spoločnosti NAY.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou NAY.

 

V rozhovore sa dozviete:

  • Program výhodnejšieho nákupu NAY pre firmy môžu využívať nielen firmy, ale aj inštitúcie, verejný sektor, školy a podobne
  • Registrácia prebieha prostredníctvom webovej stránky a nakupovať sa dá online i v kamenných predajniach na celom Slovensku
  • Zákonná záruka pri nákupe právnických osôb je 12 mesiacov

Spoločnosť NAY prichádza s programom NAY pre firmy. Aký je to program a aké sú jeho výhody?

Keď to poviem zjednodušene, tak je to program, vďaka ktorému vie zákazník u nás nakupovať za lepšie ceny ako sú bežné ceny uvedené na našom webe alebo v našich predajniach, pričom na webe zákazník hneď aj uvidí svoje ceny aj s výškou zľavy oproti bežným cenám. Stačí len na našej webovej stránke vyplniť registračný formulár. Je to zadarmo a bez ďalších povinností. Ďalšími výhodami sú osobný prístup a podpora našich obchodníkov, ktorí vedia pripraviť ponuku na mieru a poskytnúť poradenstvo a podporu. A napokon, zákazník si nájde vo svojom profile v prehľadnej forme všetky svoje faktúry.

Poďme bližšie k tomu pre koho je program určený, nejde len o firmy?

Presne tak, program je určený nielen pre firmy, čiže živnostníkov, malé či veľké firmy a korporácie, ale aj pre štátne inštitúcie a verejný sektor, napríklad školy, zdravotnícke zariadenia, štátne úrady a podobne.

Ako sa dá zaregistrovať do programu NAY pre firmy, čo je potrebné k samotnej registrácii?

Pri registrácii je najdôležitejším údajom IČO a samozrejme všetky ostatné dôležité iniciály, ako sú meno a priezvisko, názov firmy, adresa, DIČ, IČ DPH, email a telefónne číslo. Ak je zákazník platcom DPH, tak je do formulára potrebné nahrať aj scan osvedčenia o registrácii, teda kartu DIČ. Ak nie je platcom DPH, vtedy je potrebné nahrať scan osvedčenia o živnostenskom oprávnení. Keď zákazník odošle vyplnený formulár s nahratými scanmi, odošleme mu potvrdzujúci email o zaevidovaní žiadosti a do dvoch pracovných dní, v prípade správne vykonanej registrácie, dostane prístupové údaje k novému kontu pre prvé prihlásenie.

Ak už je firma alebo organizácia zaregistrovaná môže rovno nakupovať? Dá sa nakupovať cez web alebo aj priamo v predajniach?

Áno, môže rovno nakupovať či už cez web, kde sa prihlási so svojimi prihlasovacími údajmi alebo priamo v predajni, kde slúži emailová adresa, ktorú zákazník uviedol pri svojej registrácii, ako jedinečný identifikátor.

Môže už zaregistrovaný zákazník NAY pre firmy nakupovať u vás aj na splátky?

Samozrejme, v prípade záujmu o tieto služby je potrebné nás kontaktovať priamo na našej kontaktnej emailovej adrese, ktorú máme uvedenú na našej webovej stránke v sekcii pre firmy.

Ak už je zákazník členom vášho vernostného NAY Extra klubu a chce sa zaregistrovať do programu NAY pre firmy, čo je k tomu potrebné urobiť?

Opäť, musí nás priamo kontaktovať cez už spomínanú kontaktnú emailovú adresu.

Aká je zákonná záruka pri nákupe tovaru cez program NAY pre firmy?

Zákonná záruka pri nákupe právnickou osobou je 12 mesiacov.

Môže už zaregistrovaný zákazník NAY pre firmy požiadať aj o predĺženú záruku a poistenie tovaru? Ak áno, sú pri tom nejaké obmedzenia?

Áno, môže požiadať, avšak tovar s týmito službami sa nesmie využívať na podnikateľské účely. Detailnejšie informácie vieme opäť poskytnúť prostredníctvom kontaktnej emailovej adresy.

A ak sa povedzme už zaregistrovanému zákazníkovi programu NAY pre firmy zmenia firemné údaje, môže si ich v systéme zmeniť?

Vieme to samozrejme zmeniť, je potrebné, aby nám zákazník nové firemné údaje poslal na našu emailovú adresu a zmenu zrealizujeme do dvoch pracovných dní.

menuLevel = 1, menuRoute = hn-nativ, menuAlias = hn-nativ, menuRouteLevel0 = hn-nativ, homepage = false
25. apríl 2024 12:58