StoryEditor

"Primitívny odpad." Poliačik sa pustil do Kollára, šéf Sme rodina ho vysmial

28.07.2016, 17:15
Autor:
chocho
Kollár svojsky zareagoval na nomináciu v ankete Homofób roka 2015 a na Facebooku vyhlásil vlastnú anketu.

„Dvaja teploši a dieťa? Zvrátené!“ Za výrok, v ktorom zazneli aj tieto slová, sa dostal šéf Sme rodina a poslanec Boris Kollár do pätice nominovaných v ankete Homofób roka 2015, ktorú vyhlasuje mimovládna organizácia Inštitút ľudských práv.

Facebook

Kollár zareagoval typicky svojsky a vo svojej facebookovej skupine vyhlásil prvý ročník ankety Homokláda roka 2015. Zároveň vyzval ľudí, aby do komentárov písali nominácie. Pod výzvou sa strhla diskusia, v ktorej sa nešetrí iróniou a urážkami na všetky strany, vrátane samotného Kollára.

Iniciatíva Kollára nenechala chladným poslanca SaS Martina Poliačika. V statuse na Facebooku označil šéfa Sme rodina za "primitívny odpad menom Boris Kollár", s ktorým „neexistuje nič také ako možnosť dobrej vlády.“

Na status poslanca SaS reagoval komentárom aj Kollár. „Nič sa neboj, Richard (predseda SaS sa volá Richard Sulík, pozn. red.) mi zavolá, ja sa s ním dohodnem, a ty budeš musieť sklapnúť ako vždy,“ odkázal šéf Sme rodina Poliačikovi.

Facebook

Facebook

Kollár: Poliačik je nepodstatný

„Je to nepodstatný človek,“ povedal o Poliačikovi pre HNonline Kollár. S ním majú podľa Kollára problémy v SaS stále. Šéf Sme rodina sa podľa vlastných slov zabáva, keď vidí Poliačika rozhnevaného. "Ja sa na tom zabávam, je to na smiech," vyhlásil. Záleží na tom, ako sa dohodnem s Richardom Sulíkom, Poliačik je nedôležitý, tvrdí Kollár.

Anketu Homofób roka 2015 nepovažuje Kollár za liberálnu. „Ide o nálepkovanie a rozdeľovanie spoločnosti,“ dodal. „Ja si založím Inštitút zdravého rozumu a vyhlásim anketu debil roka,“ vyjadril sa ironicky Kollár.

Že je jeho výzva cez čiaru, si poslanec a šéf Sme rodina nemyslí. „Áno, som politicky nekorektný a môžem si to dovoliť,“ povedal pre HNonline. Neprekáža mu ani urážlivá diskusia pod jeho statusom. „Je mi to úplne jedno, ani si to veľakrát nečítam.“ Problémy Slovenska vidí inde ako v otázke homosexuálov.

Poliačik: Je to Kollárova fikcia

Poliačik svojim statusom reagoval priamo na Kollárovu výzvu. Poslancovi SaS prekáža najmä diskusia, ktorá sa pod príspevkom šéfa Sme rodina rozprúdila. „Je neuveriteľné, čo sa deje v diskusii,“ povedal k urážlivým komentárom, ktorých je pod statusom Kollára mnoho.

Keď je Kollár toto schopný spraviť, vyhlásil Poliačik pre HNonline, nedá sa od neho čakať nič normálne ani v prípadnej vláde. Šéf Sme rodina podľa Poliačika klesol na úroveň podnikov, kam chodí najväčšia spodina.

„Tak to funguje asi uňho v strane,“ okomentoval Poliačik pre HNonline Kollárove slová o tom, že sa dohodne s Richardom a poslanec SaS bude musieť sklapnúť ako vždy. „Nikdy sa ani nič také nestalo, je to čistá Kollárova fikcia,“ dodal Poliačik na záver.

Momentálne je stránka Borisa Kollára s takmer 80-tisíc fanúšikmi, kde svoju výzvu Homokláda roka 2015 vyhlásil, zablokovaná. Poliačik svoje urážlivé označenie na adresu Kollára zmiernil a označil ho za človeka nízkej úrovne.

01 - Modified: 2024-04-03 12:28:45 - Feat.: - Title: Kollárovo hnutie Sme rodina podporuje v druhom kole volieb Pellegriniho 02 - Modified: 2024-03-17 11:59:29 - Feat.: - Title: Sme rodina si na sneme opätovne za predsedu zvolilo Borisa Kollára 03 - Modified: 2024-02-03 13:26:13 - Feat.: - Title: Sme rodina bude voliť predsedu, Kollár bude kandidovať znova 04 - Modified: 2024-01-30 11:55:48 - Feat.: - Title: Dcéra Borisa Kollára tvorí pár so synom indického miliardára. Takýto luxus si užívajú u neho doma 05 - Modified: 2024-01-25 23:00:00 - Feat.: - Title: Čo robí Sme rodina? Kollár naznačil novú cestu. Za prezidenta podporí národného kandidáta
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
19. apríl 2024 10:50